Mi az értelme ennek a videónak? //youtu.be/MBo3yfqtg7I
Figyelt kérdés
Én megnéztem háromszor de nem értem mi? Az eső hang meg azok a fekete (piros,kék) alakok.A végét meg pláne nem értem2022. szept. 16. 13:42
11/19 A kérdező kommentje:
Szerintem Ami a leírásban szerepel
2022. szept. 16. 15:27
13/19 anonim válasza:
Miért nehéz képet csatolni a végéről? Nemtán kiderülne (a nyilvánvaló), hogy te hánytad össze ezt a vackot?
14/19 anonim válasza:
"Szerintem Ami a leírásban szerepel"
Nyilván azt jelenti, különben nem azt írnák róla a bizonyos készítői.
16/19 anonim válasza:
Nincs link,én meg nem.másolgatok telefonon. Egyszerűbb ezt leírni, mint kimásolgatno a 💩-odat
Leírásba rakd a linket, ott működik
17/19 anonim válasza:
Megnéztem a videót, ha te csináltad ha nem nekem amúgy teszettxd. Szerintem azt jelenti a dinó h utána létrejöttek az emberek vagy nem tudom erre tippelek, a végén a szennyezés, hogy el van szennyezve a mai világ és csak rosszabb lesz. Bemutatja magát az embereket szerintem akkor is ha nem egy profi módon.
18/19 anonim válasza:
Szerintem direkt nem profi módon,azért ilyen ronda mert az emberiség is az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!