Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ennyire népszerű lett a...

Ennyire népszerű lett a Netflix az Animésok körében, hogy a rajongói fordítások még a kutyának sem kell??! egyre több a szinkron is.

Figyelt kérdés

Mostanában egyre kevésbé van anime rajongói fordítások, ennyire népszerű lett a Netflix a körükben? Ugye bár egyre több a szinkron is.

gondolom ez az oka: [link]

2022. szept. 1. 12:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
39%

"Tehát a fansub-bal, ami teljesen ingyenes, azzal jobban keresnek a fordítók, ezért szerinted jobb? :DDDD

Ez nem semmi. :DDDD"

Nem mondtam ilyet. Amire utalni akartam, az az, hogy míg egy fansubot a belső motivációja hajtja (+ nincs időhöz kötve), addig a hivatalos sub után pénzt kapnak (külső motiváció), ami kevés, és van határidő, ergo felületesebb is lesz az egész. Egyszerűen nincs élet azokban a szövegekben.

2022. szept. 2. 12:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Sosem használtam Netflix-et és a jövőben sem fogom. Egyszerűen nem érdekel.

Egyébként meg az összeset eredeti nyelven nézem felirattal. Szimplán nekem ez jön be.

2022. szept. 4. 16:51
 13/13 anonim ***** válasza:

#12 Osztom véleményed. Én sem vagyok Netflix hivő zombi.

Ha akarok valamit megnézem Indán vagy Ncore. Ha meg nincs magyar felírat? Na bumm, kit izgat? Közel 1 éve már nem várom magyar felíratókat. Angol sub+eredeti japán szinkronnal nézem. Legalább angolom sem kopik meg. Ha adott pillanatba mikor kedvem támad megnézni 1 anime-t, nincs hozzá magyar felírat akkor angolul nézem, szóval nem izgat hogy fan vagy "gyári" magyar felíratot kap.

Netflix-et meg majd akkor használnék HA ŐK fizetnének nekem és nem fordítva.

2022. szept. 14. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!