Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Lesz ez a bleach thousand...

Lesz ez a bleach thousand years blood war oktoberben szerintetek ki belole a legerosebb?

Figyelt kérdés

Aizennek ugye leszedték a beklyot a szeméről, szájáról, bal bokájáról, maradt 97 darab amit nem szedtek le, és még így is legyőzte yuha bachot(kis segítséggel, ichigonak csak vagnia kellett egyet)

Szerintetek Aizen teljesen feloldva mind a 100béklyó alól mennyire lenne erős? Elverné egyszerre az egész shinigamit? Köztük ichigo és yuha bachal együtt?

2022. aug. 17. 05:03
 1/7 Nao ***** válasza:
Hát szerintem igen, Aizennek brutális ereje van, de az biztos, hogy Ichigo ezt is valahogy túlélné😌 Meg lehet van pár kivétel, pl. ugye Kyoraku lett az 1. osztag kapitánya, és ez láthatóan nem véletlen, szóval lehet ő is túlélné, stb
2022. aug. 17. 20:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de egyszer mar megölhette volna mindent Aizen még Ichigot is amikor levágta az összes halálistent. Talán Aizen annyira nem is gonosz
2022. aug. 18. 05:19
 3/7 Nao ***** válasza:
Én a manga végére megszerettem Aizent, összetett egy szereplő. Ichigot szerintem valamiért kedveli, nem úgy tekint rá, mint a többi halálistenre. Nagyon megfogott amit az utolsó fejezetben mond, és azalatt is Ichigora gondol. Aizen szerintem nem gonosz, csak máshogy látja a világot, de valójában az összes gonosszal ez a helyzet:)
2022. aug. 26. 01:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez igaz, habár a gonoszságot úgy értem, hogy nem kegyetlen, mint pl Ywch volt. Ő simán kinyírt bárkit, Aizennek meg csak a célját szerette volna elérni. Egyébként a Hell arcban ha folytatják a mangát, remélem benne lesz:)
2022. aug. 26. 15:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Nekem is tetszett amúgy a monológja a bátorságról
2022. aug. 26. 15:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem inkább az jött le hogy Yhwach az erősebb
2022. okt. 11. 16:49
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát Ywach erősebb is mindenkinél még Aizennél is amikor egyszerű shinigami volt(pedig azért levágott úgy is 8kapitány szintű halálistent egyedül)

Viszont Yamamotonál nem erősebb, mert Yamamoto a legerősebb az egész Bleachben, csak mind Aizen, Mindn Ywach valami kétszínű unfair módszerrel “győzte le.”

Viszont Aizent ha feloldanák mind a 100 pecsét alól, mindkettőt lazán elverné (kettőt oldottak fel csak a TYBW végén)

2022. okt. 12. 03:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!