Lesz ez a bleach thousand years blood war oktoberben
szerintetek ki belole a legerosebb?
Figyelt kérdés
Aizennek ugye leszedték a beklyot a szeméről, szájáról, bal bokájáról, maradt 97 darab amit nem szedtek le, és még így is legyőzte yuha bachot(kis segítséggel, ichigonak csak vagnia kellett egyet)
Szerintetek Aizen teljesen feloldva mind a 100béklyó alól mennyire lenne erős? Elverné egyszerre az egész shinigamit? Köztük ichigo és yuha bachal együtt?
Hát szerintem igen, Aizennek brutális ereje van, de az biztos, hogy Ichigo ezt is valahogy túlélné😌 Meg lehet van pár kivétel, pl. ugye Kyoraku lett az 1. osztag kapitánya, és ez láthatóan nem véletlen, szóval lehet ő is túlélné, stb
2022. aug. 17. 20:54
2/7 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de egyszer mar megölhette volna mindent Aizen még Ichigot is amikor levágta az összes halálistent. Talán Aizen annyira nem is gonosz
2022. aug. 18. 05:19
3/7 Nao válasza:
Én a manga végére megszerettem Aizent, összetett egy szereplő. Ichigot szerintem valamiért kedveli, nem úgy tekint rá, mint a többi halálistenre. Nagyon megfogott amit az utolsó fejezetben mond, és azalatt is Ichigora gondol. Aizen szerintem nem gonosz, csak máshogy látja a világot, de valójában az összes gonosszal ez a helyzet:)
2022. aug. 26. 01:12
4/7 A kérdező kommentje:
Ez igaz, habár a gonoszságot úgy értem, hogy nem kegyetlen, mint pl Ywch volt. Ő simán kinyírt bárkit, Aizennek meg csak a célját szerette volna elérni. Egyébként a Hell arcban ha folytatják a mangát, remélem benne lesz:)
2022. aug. 26. 15:13
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem is tetszett amúgy a monológja a bátorságról
2022. aug. 26. 15:14
6/7 anonim válasza:
Nekem inkább az jött le hogy Yhwach az erősebb
2022. okt. 11. 16:49
7/7 A kérdező kommentje:
Hát Ywach erősebb is mindenkinél még Aizennél is amikor egyszerű shinigami volt(pedig azért levágott úgy is 8kapitány szintű halálistent egyedül)
Viszont Yamamotonál nem erősebb, mert Yamamoto a legerősebb az egész Bleachben, csak mind Aizen, Mindn Ywach valami kétszínű unfair módszerrel “győzte le.”
Viszont Aizent ha feloldanák mind a 100 pecsét alól, mindkettőt lazán elverné (kettőt oldottak fel csak a TYBW végén)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!