Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Volt már veled olyan, hogy...

Volt már veled olyan, hogy egy nagyon jó anime után úgy érezted egy jó ideig, hogy semmi se elég jó, hogy nézd és üresség, hiányérzet, szomorúság, esetleg sírás is társult ehhez a mély érzéshez? Melyik animénél éreztél így?

Figyelt kérdés

2022. aug. 6. 19:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semelyiknél, pedig sokat szeretek. nem vagyok az a típus aki depis lesz meg a kardjába dől mert vége a kedvenc sorozatának.
2022. aug. 6. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se
2022. aug. 7. 09:33
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Kitalálom: a Kaguya-sama: Love is war amit néztél....
2022. aug. 7. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt már olyan, hogy nem akartam újat kezdeni, mert még az előző hatása alatt voltam. Pl. a Fullmetal Alchemist Brotherhood, a Kuroko no Basuke és a Kakegurui után. De szomorú, sírós érzésem nem volt még.
2022. aug. 7. 18:37
 5/6 Szandi4 válasza:
100%
Nem, nem volt ilyen. Néhány animéhez jobban tudtam "kötődni", mint a többihez, egy karakter, vagy a mondanivalója miatt. De ennyire nem kerültem letargikus állapotba. Persze hiányzott, de bármikor újra tudtam nézni. A kedvenc animém után egy ideig tényleg azt éreztem semmi sem elég jó. De hamar elmúlt, mert hasonló műfajú animéket kezdtem el nézni utána, ezért sokkal több olyannal találkoztam ami nagyon tetszett, így ez az érzés elhalványult, majd el is tűnt. De ürességet meg hasonlókat nem éreztem. Csak az elvárásaimat tettem túl magasra utána, ami nagyon elvett az élményből. Nem tudom te melyik anime után érzel így, de kitartást kívánok, hidd el, idővel elmúlik, és bármikor újranézheted. Nem lesz olyan, mint legelőször, de hát ez ilyen. Amit tudsz tenni, hogy abban a műfajban keresgélsz amit szeretsz, és találni fogsz még olyat ami elnyeri a tetszésedet.
2022. aug. 9. 18:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez most lehet ciki, de amikor kikapcsra vágyik a testem-lelkem, általában shoujo-t szoktam olvasni, és most fejeztem be a daytime shooting start-t... Hát na, ezen rendesen bőgtem!!! Nem azért, mert vége lett, hanem mert gyűlölöm a szerelmi háromszögeket. Főszereplő csávó, akiről először azt hittem, hogy csak egy szerencsétlen mellékszereplő lesz, hogy legyen a sztoriban egy kis izgalom... Jaj, szóval kicsit beleéltem magam, és meghasadt a szívem érte.

És a mellékszereplő, akivel amúgy az internet tele van, és aki miatt ráakadtam erre a mangára, sajnos nem volt olyan erős. Néztem, hogy mi van, 78 fejezet, és a 77-nél még mindig képben van kedves Shishio, és én nagyon szerettem volna Mamurában megtalálni azt, ami kell, hogy neki szurkoljak, de az erőlködésből végül az lett, hogy sírtam, amiért a tanárbá szomorú volt... :((

2022. aug. 17. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!