Milyen animéket nézel jelenleg és ezek közül, amiket most nézel melyik a kedvenced?
Made in Abyss / második évad (most fut, leadtak már néhány részt).
Ezen kívül:
Bakemonogatari.
A kettest írtam augusztusban. Azóta a Made in Abyss 2 megvolt, bár úgy néz ki, hogy Abyss 1.évad, az nagyion tetszett, aztán a Tamashii no Reimei mozi, az is jó, majd az idei, a 2. évad következik, a Retsujitsu, ami viszont csak közepesen tetszett így utólag, végignézve.
Idei animét csak ezt láttam, meg sokan emlegették a Chainsaw man-t, amiből most kb a 3. résznél tarthat a vetítés, az első két részét láttam, hát eddig bizonytalan vagyok, folytassam-e, nem rossz, de nem tudom még, meglátom, hogyan megy tovább.
Ami még az idei nagy felfedezésem a Bakemonogatari mellett (amelyek nem ideiek):
Minami-ke, ennek bár nincs tényleges története, epizodikus, viszont nagyon stílusos vígjáték, annyira aranyos és vicces, imádoim. :) Főleg Kana-chan-t, ahogy az arca, haja meg van rajzolva, annyira kis cuki lököttke. :) És telis tele érzelemmel az arca, az érzelmek széles skáláját rajzolták az arcára. :)
Ennyit még nem röhögtem animén, mint a Minami-ke -n (valahol a 7. résznél tartok), csak ezen kívül még az Angel Beats-en, csak utóbbi ugye meg vegyes hangulatú, megrázó és vicces egyszerre az Angel Beats, de azt évekkel ezelőtt láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!