Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Csak én utálom az ilyen...

Csak én utálom az ilyen embereket?

Figyelt kérdés

Akik pl.olyanokat mondanak,hogy Sasuke az én férjem.

Mert mondjuk megkérdezik hogy ki a kedvenc Naruto karaterem,és Őt merem mondani,akkor már is jön ,hogy az az Ő férje. Ennek mi értelme?

2022. aug. 4. 20:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez egy borzasztóan gyerekes viselkedés, ami sajnos nem csak gyerekekre jellemző. Egyetértek a többiekkel, ne is törődj ezzel, nem érdemes.
2022. aug. 7. 19:55
 12/14 anonim ***** válasza:
49%

Nekem lenne azért egy kérdésem az itt hozzászólókhoz.

Miért baj ha valaki a barátaival gyerekesen viselkedik?

Nem azt mondom, aki állandóan így tesz 40+-osan az ciki, de ha a barátaiddal, az miért fáj nektek?

Mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát.

Ha a való életben teljesen az elvártaknak megfelelően felnőttként viselkedik, de a barátaival kikapcsol, jól érzi magát és gyerekesebbre veszi, ezt miért állítják be bajnak az emberek?

Szerintem pont ez a baj az egész világgal, hogy egy idő után mindenki elfelejt egy kicsit kikapcsolni, gyereknek lenni. Az élet komoly dolog, igen, de mindig kell bele egy kis élvezet, játékosság.

Vélemény erről?

2022. aug. 7. 21:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Alapjában véve nekem nincs bajom a gyerekes viselkedéssel a barátokkal szemben, ha meg értem, hogy ez kikapcsolódás, viszont ebben a szituációban ez egy gyerekes butaság. Ha valaki azért veszekszik, hogy XY karakter az ő párja, az nem egyszerű kikapcsolódás.

2022. aug. 7. 21:43
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt szó veszekedésről legalábbis szerintem. Csak azzal volt gondja a kérdezőnek, hogy más már lestoppolja amint megmondja ki a kedvence :D

Én inkább valami élőszereplős sorozatszínészt stoppolnék le, de esélyem sincs rá XD

2022. aug. 11. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!