Csak én utálom az ilyen embereket?
Akik pl.olyanokat mondanak,hogy Sasuke az én férjem.
Mert mondjuk megkérdezik hogy ki a kedvenc Naruto karaterem,és Őt merem mondani,akkor már is jön ,hogy az az Ő férje. Ennek mi értelme?
Nekem lenne azért egy kérdésem az itt hozzászólókhoz.
Miért baj ha valaki a barátaival gyerekesen viselkedik?
Nem azt mondom, aki állandóan így tesz 40+-osan az ciki, de ha a barátaiddal, az miért fáj nektek?
Mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát.
Ha a való életben teljesen az elvártaknak megfelelően felnőttként viselkedik, de a barátaival kikapcsol, jól érzi magát és gyerekesebbre veszi, ezt miért állítják be bajnak az emberek?
Szerintem pont ez a baj az egész világgal, hogy egy idő után mindenki elfelejt egy kicsit kikapcsolni, gyereknek lenni. Az élet komoly dolog, igen, de mindig kell bele egy kis élvezet, játékosság.
Vélemény erről?
Alapjában véve nekem nincs bajom a gyerekes viselkedéssel a barátokkal szemben, ha meg értem, hogy ez kikapcsolódás, viszont ebben a szituációban ez egy gyerekes butaság. Ha valaki azért veszekszik, hogy XY karakter az ő párja, az nem egyszerű kikapcsolódás.
Nem volt szó veszekedésről legalábbis szerintem. Csak azzal volt gondja a kérdezőnek, hogy más már lestoppolja amint megmondja ki a kedvence :D
Én inkább valami élőszereplős sorozatszínészt stoppolnék le, de esélyem sincs rá XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!