Milyen igazán nagyon szórakoztató, zseniális, egyedi animéket ismersz, mint a Kaguya-sama: Love is war?
Talán a Kobayashi-san dragon maid(nem biztos, hogy jól írtam a címet), ha vígjátékra gondolsz. Van benne szerelem is. Csak annyi, hogy egy-pár karakter benne meleg, ezért ha homofób vagy nem ajánlom. Személy szerint nekem nagyon tetszett.
A Horimiya is jó romantikus anime, de abban sokkal kevesebb a poénos rész.
Uramichi-oniisan stílusa hasonlít szerintem a legjobban a Love is war-hoz, de nincs benne sok romantika, helyette az élet leckéire, pofonjaira hívja fel a figyelmet.
Az a gond, hogy nehéz hasonlót mondani, mivel kevésben van narrátor és kb. ez volt az első nekem, ami versengésben mutatja be a szerelmet.
Valóban zseniális alkotás. Én kb. 2-3 hete találtam rá, és egyben ledaráltam a 3 évadot.
Hasonlóan zseniális műveket tudnék ajánlani, de NEM hasonló animéket. Adott esetben mégcsak nem is hasonló műfajt. Így is érdekelne?
Akkor nem sikerült felfognod, ami benne történik.
Az meg van, hogy a narrátor fontos szerepet tölt be, vagy ezt se sikerült megérteni? :D
Itt vannak. (Az animeaddict-es linkek csak akkor jönnek be rendesen, ha van animeaddicts-es fiókod, és be is vagy jelentkezve.)
Another
Assassination classroom
Claymore
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Glass no kamen (2005)
Kaleido star
Prison school
Parasyte: the maxim
Mirai nikki
Nana
Shiki
Steins; Gate
Attack on titan
Skip beat
The promised neverland
7. Bro, ez nem túl mély anime, nem kell túl nagy készség,hogy felfogja a néző. Én végignéztem és még így sem volt nagyon egetrengető dolog.
Great Pretender
Mob Psycho 100
Dorohedoro a képi világát annyira nem élveztem, de a történet és a karakterek megfogtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!