Tudtok hasonló, agyalós, érdekes, pszichológiai témájú animéket ajánlani, mint amilyen a Shiki? Kicsit konteósabb, de a Higurashi-t is zseniálisnak tartom, mind a két évada lenyűgözött.
Figyelt kérdés
Tetszett még az Another is a hangulata miatt, de azért az előző kettőtől elmarad kissé. Ha lehet, akkor az aláfestő zenék is legyenek szépek! Az Elfen Lied-et ne mondjátok, nekem nagyon nem jött be, csalódás. A Mirai Nikki-t is láttam, ami azért sokkal jobb volt, de közel sem az a hatás, ami a fentieknél. Remélem nem sértek meg senkit, de tényleg önmagában érdekes, izgalmas történetet szeretnék, amin lehet agyalni vagy heteket utána, nem pedig fárasztó yandere parádét!2018. jan. 14. 01:50
1/8 anonim válasza:
A Neon Genesis Evangelion-t mindenképpen ajánlom, ha még nem láttad, zseniális és a valaha volt egyik legegyedibb anime, az openingjére meg nincsenek szavak. Lehet, hogy utálni fogod, mert egyes ambereket taszítja a légköre, de a megtetszik akkor teljesen magába szippant. Ezen kívül ott van a Mahou Shoujo Madoka Magica, ami a látszat ellenére nagyon is hasonlít az NGE-hez, plusz itt az ending ami nagyon jó. Hangulatra a Shiki-hez pedig szerintem a Parasyte és a Shinsekai Yori hasonlít kissé.
2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, mindre kíváncsi vagyok! :)
2018. jan. 14. 15:58
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, az is jó, csak sajnos azt már láttam. :)
2018. jan. 14. 22:42
5/8 anonim válasza:
Ousama Game The Animation
Corpse Party
Az AA-n is lehet, hogy érdemes keresgélned yandere, és/vagy horror címszó alatt!😉
6/8 anonim válasza:
5-ös vagyok!
Kihagytam a felsorolásból ezeket:
Mayoiga
Ookami Kakushi
Psycho-Pass
Re:Zero
Estleg még a:
Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru
Sankarea
7/8 anonim válasza:
Mawaru Penguindrum
Zankyou no Terror
8/8 anonim válasza:
NGE-t, Shinsekai Yori-t én is csak javasolni tudom, alapmű mindkettő
Esetleg még:
Fate/Zero
Monster
Berserk (1997)
Ha nagyon tetszett a Higurashi akkor ajánlom a VN-jét is, mert klasszisokkal jobb.
Vagy ha valami újat akarsz, akkor Umineko VN vagy manga (csak ne az animét nézd, az szörnyű lett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!