Az alábbi karaktereknek mekkora sikere lenne a következő MondoConon?
Szeretnék az őszi Mondón cosplayelni, viszont olyan karaktert szeretnék, akit sokan felismernek. Az alábbiakon gondolkodom:
-Lelouch
-Keyaru (ezt akarom igazából, de, ha nem ismerik fel, nincs értelme)
-Ayanokoji
-Emiya Kiritsugu
-Shiba Tatsuya
-Satou Kazuma
-Hei (Darker than Black)
Ezek azok a karakterek, akiknek szeretnék is beöltözni, nem is fulladok meg bennük (*khm* Kaneki), viszont nem tudom, hogy melyiknek lenne mekkora sikere, ugyanis, ahogy láttam, a legtöbb cosplayer nagyon mainstream animékből van beöltözve. (Nem mintha ezek nem lennének mainstream animék, sőt, de itthon nem tudom mennyire ismertek.)
Keyaru-val nálam nagy sikert aratnál, mert bírom a srácot.
Az más kérdés, hogy a többiek ismerik-e, vagy bírják-e. Mert eléggé lehúzták az animét, amiben szerepel.
Csak egyet nem ismerek.
Ám szerintem egy CP leginkább akkor vonzza a tekintetet, ha minél pontosabban adja vissza az adott karaktert.
Függ az alkattól, arc karaktertől, sminktől, ruházattól, kiegészítőktől és maga a szereplő személyiségének eljátszásától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!