Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mitől olyan nagy szám ez a...

Mitől olyan nagy szám ez a Naruto?

Figyelt kérdés

Újraolvastam a Naruto manga első kötetét. Most valamivel jobb a benyomásom róla, mint elsőnek, de úgy döntöttem, nem érdekel annyira a történet, hogy tovább folytassam az olvasást. Rendkívül idegesítő karakter ez a Naruto, nincs kedvem őt olvasni, nézni meg egyáltalán nem akarom, főleg 750 részen keresztül.

Szaszuke és Szakura viszont jobb karakterek, ha Naruto nem lenne benne a kötetben, akkor ők ketten egy (számomra) közepes anime színvonalát tudnák hozni, kb. olyat, mint a Pokemon.

Mit szeretnek annyira ebben a történetben?

2022. júl. 19. 09:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Sokaknak tetszik, ennyi a titok. Mármint nem feltétlen maga Naruto karaktere, hanem a szereplők, a felépített, részletgazdag világ, a sztori, stb.
2022. júl. 19. 09:42
 2/16 A kérdező kommentje:
A helyszín az nekem is tetszik, szép volt a falunak a megrajzolása.
2022. júl. 19. 09:48
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
A hangulata a legnagyobb erőssége. Ezért szeretik annyian. Én se kedvelem különösebben egyébként, de elismerem, hogy van benne bőven munka és kreativitás.
2022. júl. 19. 10:20
 4/16 anonim ***** válasza:
89%
sok ismerősöm is ezt mondta, hogy irritálja maga a főhős, naruto, el is tudom képzelni miért, de nekem pont ezért tetszett, végre nem egy olyan karakter a főhős aki okos, ügyes, tökéletes, mint a többi animébe vagy sorozatba vagy akár filmbe, és hát igen amiket az előttem szólok mondták, sok kidolgozott szereplő, nagy világ és sztori
2022. júl. 19. 10:56
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem az a baj, hogy egy főhős nem okos, meg nem ügyes. Például a Jaku-chara Tomozaki-kun-ban a srác konkrétan egy lúzer, de mégis elviselhető.
2022. júl. 19. 11:15
 6/16 A kérdező kommentje:

Persze, tiszteletben tartom, ha valaki szereti Naruto-t nekem ezzel semmi bajom nincs.

Amúgy úgy ért véget a kötet, hogy egyikük sem tudta megszerezni Kakasitól a csengőt, és valami olyasmit mondott, hogy egyikükből sem lehet Ninja. Mi lesz ezután, az még érdekelne.

2022. júl. 19. 11:17
 7/16 anonim ***** válasza:
85%
Hát, nagyon hosszú a sztori, igen sokminden lesz még ezután.
2022. júl. 19. 11:23
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem az egész story érdekel, csak az ezután következő esemény. :D De majd akkor lehet elolvasok még egy fejezetet. Bár azt már online, mivel a 2. kötet nincs meg.
2022. júl. 19. 11:29
 9/16 anonim ***** válasza:
85%
Nem az volt a teszt lényege hogy megszerezzék a csengőt (ami alapból nem lehet elvarható egy Kakashi színtű ninja ellen), hanem az hogy csapatban dolgozzanak. Utána van még egy "teszt", ami sikerül nekik, és geninek lesznek.
2022. júl. 19. 19:30
 10/16 anonim ***** válasza:
81%

Nekem se tetszik a főszereplő, valahogy (nálam) nem illik bele a nagy egészbe.

Persze én sem akarok mindig egy ügyes és okos főszereplőt, de ha valaki magányos és legalább annyi akarás van benne, mint Naruto-ban, akkor az a személy szert tesz egy nagyobb mennyiségű intelligenciára, még ha ügyetlen is.

2022. júl. 19. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!