A SPAM miatt törlik a fiokot?
magyaranime.hu
véletlen megnyitottam egy mappát a könyvjelzőn ami tele volt magyaranimés oldalal és kaptam kitiltás ha ez többszőr csinálja valaki akkor fiokot törölnek?
ip cimet ir de az talan az amit meglehet nézni a whatismyipaddress olalon
A Fiók törlések részt nem értem akkor azért mert több videot,oldalt nyitsz meg törölnék a fiokokat ha párszor megcsinálja valaki és számolja hányszor tette meg és tiltották?
vagy ezt a részt azért irták "Spam miatti kitiltásokat nem törlünk! NE ÍRJ EZZEL KAPCSOLATOSAN NEKÜNK" ha valaki nem képes megvárni a 20 percet és elkezd irosgatni discordon meg facebookon? és akkor ez nem számolná a tiltásokat?
"3 percen belül ötnél több videót indítasz el azt SPAMnek tekintjük és 20 perc kitiltással jutalmazzuk!
Fiók törlések, Spam miatti kitiltásokat nem törlünk! NE ÍRJ EZZEL KAPCSOLATOSAN NEKÜNK"
facebook.com/magyar.anime/photos/a.104664244860585/334016835258657/?type=3
Eskuszom legszivesebben visszakuldenelek az altalanos iskolaba, hogy az idekapart, ossze-vissza tagolt, felig-meddig kozpontozott iromanyodat az anime oldalon levo szoveggel egyutt elrettento peldakent mutogassak az alsosoknak, miszerint igy NEM lehet fogalmazni.
Szoval, mivel egyszerre nyitottal meg x videot, a rendszer (amugy rossz szohasznalattal) ez spam-kent erzekelte, es letiltott 20 percre. Hogy az utolso mondattal (illetve osszehanyt betuhalmazzal) mit akarhattak mondani, csak ok tudjak. Annyit ki lehet belole venni, hogy ha valakit tiltott a szerver, akkor azt a tiltast nem oldjak fel kezzel senki kedveert, csak ha a rendszer automatikusan feloldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!