Hány darab szerzői jogi követelés estén törlik a YOUTUBE fiókot? Nekem eddig 5 értesítés érkezett mindegyik külön videóhoz. Mennyi után törlik a fiókot?
Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 17:51
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom 3 , bár nem biztos ...
2/4 A kérdező kommentje:
A videókezelőben a videó mellé van írva, hogy "Harmadik féltől származó tartalommal való egyezés", és ha rákattintok, mindegyiknél azt írja ki, hogy "Videód továbbra is világszerte elérhető. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a videó állapota megváltozhat, amennyiben a tartalomtulajdonosok által választott irányelvek is megváltoznak. További információ a szerzői jogról a YouTube-on.
Ez a követelés nem befolyásolja fiókod állapotát."
2012. jún. 27. 18:07
3/4 anonim válasza:
az ilyenek csak figyelmeztetések, ez annyit tesz, amit le is írnak, hogy idáig nem volt mellette reklám, mostantól lehet, hogy lesz. törölni nem fognak, csak megvonják tőled például a 15 percnél hosszabb videók feltöltését. törölni akkor fognak, ha ezek mellett a közösségi irányelveket is megsérted(magyarul jelentik a videóid), ekkor ahogy az első mondja, 3 esélyed van törlésig.
4/4 A kérdező kommentje:
És azt honnan tudom meg, hogy valaki jelentette a videóm?Kapok róla e-mailt?
2012. júl. 3. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!