Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A "Happy Sugar Life" durvább,...

A "Happy Sugar Life" durvább, mint az Elfen Lied?

Figyelt kérdés
Olvastam itt az oldalon, de nem nagyon tudok róla sokat.
2022. júl. 13. 08:13
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Az animére célzok. Azt nem tudom, hogy van-e mangája.
2022. júl. 13. 08:13
 2/22 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem nem.
2022. júl. 13. 12:14
 3/22 anonim ***** válasza:
42%

Mindkettő életről lehozós. Egyébként könnyen okozhatnak PTSD-t. (Post traumatic stress disorder)

Rossz kedved lehet tőlük és depis lehetsz. Inkább néz valami vidámat!

Amúgy nem durvább. Szerintem az Elfen lied jobban megragad. Főleg azzal az openingel. Jézus, meg most is emlékszem rá és kellemetlen hangulat fog el.

2022. júl. 13. 12:39
 4/22 anonim ***** válasza:
85%
Én nem láttam az elfen liedet, de a happy sugar lifeot igen és az nagyon beteeeg..De k*rva jó.
2022. júl. 13. 17:40
 5/22 anonim ***** válasza:
48%

Happy sugar life: kifinomultabban ütős. Szinte kizárólag elmebeteg figurák szerepelnek benne, nem akármilyen interakciókkal.

Elfen Lied: direktebben üt.

A alattomosabban, kifinomultabban jobabnlehet ártani sajnos, az jobban kicsinálHATJA az embert. Ezért javaslom, hogy csak erős idegzetű ember (felnőtt ember!) nézze meg a Happy Sugar Life-ot.

(Az Elfen Lied akár 16 évesen is megnézhető, ha bírja valaki a vért, bár az Elfen is tud pszichésen hatásvadász lenni valamelyest.)

2022. júl. 14. 23:23
 6/22 anonim ***** válasza:

#4 vagyok.

A happy sugar life-al kapcsolatban SPOILER::

SPOILEEER.

Amikor a főszereplő lány a legjobb barátnőjét megölte, na az nekem nagyon sokkoló és durva volt. Szarul éreztem magam utána, főleg mert a kissráccal nagyon édesek voltak.

2022. júl. 14. 23:36
 7/22 anonim ***** válasza:
Mégegyszer SPOILER az efeletti, nem tudom miért írtam le csak jajj eszembe jutott bocsiii, DE NE OLVASD EL KÉRDEZŐ
2022. júl. 14. 23:38
 8/22 anonim ***** válasza:
13%

Így van 23 óra 36 perces válaszoló, de tényleg kérdező: a sppoilert SOSE olvasd el, mert elvész az anime hatása.

Ezt elolvashatod, nem spoiler a hozzászólásom.

A Happy Sugar egy óriási arcul csapás, desorozatosan. Ennél elmebetegebb animét még nem láttam, de talán élőszereplős filmben se.

Talán még a hollywood-i SE7EN se tesz rajta túl. (Megjegyzem: általánosságban nem tartom nagyra Hollywood-ot, se a Se7en nagyon jó film, magyarul: A hetedik.)

Az Elfen Lied szimplán véres, és lehet nagyon sajnálni Lucy-t a gyerekkoráért, és valahol érti, érzi az ember, hogy bosszús, bár nyilván túlzás, hogy összevissza mindenkit szétkaszabol, akit csak ér (már amikor tudatánál van). Én tényléegesen Lucy tetteit se tudom elfogadni, azonban ELMÉLETILEG felfogható, hogy bosszúból mit művel.

De a Happy Sugar főszereplő csaj is, meg sok más szereplő: minden határon túlmegy, és szinte semmi nincs, ami józan ésszal értelmezhető a tetteikben! Ellentétben az Elfen Lied Lucy-ja még valahogy megérthető: bossuzút, és levezeti a feszküt mindenkin.

A Happy Sugar-ban viszont baromi alattomosan, és a dolgokat alapjaiban kiforgatva jár el szinte mindenki.

Kezdve (és ez ne mspoiler, így kezdődik az anime), hogy egy 20 éves nő egy 5 évbes kilsányba szerelmes. Már az indítása is beteges.

Eltűnt 5 éves gyereket befogad, és együtt fürdik vele, majd szerelmet vallanak egymásnak - és ez csak az első tíz perce!!

Nem beszélve, hogy szitne minden szerplő elméletet gyárt - téveszméket! És akkor jön a java: ezek szerint is cselekszenek.

Az Elfen ehhez képest elviselhető.

De a Happy Sugar-t ez teszi zseniálissá: az emberi lélek legaljának hiteles és érzékletes ábrázolása! Aki erős idegzetű, elmáűlt 18, és pszichésen fitt, javaslom, néze meg.

De ne olyankor, amikor érzékenyebb lelkiállapotban van.

2022. júl. 14. 23:50
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

#3mas vagyok.

Jól van akkor vesszünk össze ezen xd

Szerintem meg az Elfen lied a durvább, rám az jobban hatott. De kinek a pap, kinek a papné.

A happy sugar life-nál én szimplán csak undort éreztem az összes szereplőre. A rémisztő nekem az benne, hogy egy gyerek mennyire befolyásolható és ezt mások hogy ki tudják használni.

Az Elfen lied meg hát... Konkrétan padlóra küldött. SPOILER: tehát, hogy az apuka gyereke születése óta el van zárva egy sötét zárkába, és egy csövön keresztül ürít kikötve, na ez nekem nagyon beteg. Aztán, hogy felrobbannak a lányával, akibe robbanószert építettek. Az meg mindennek a teteje, hogy a főszereplő srác smarol a nyu-val miközben tudataban van annak, hogy kiírotta a családját. Egy percig nem tudtam azonosulni a sráccal. Ezek olyan dolgok, amik a való életben nem történhetnek meg, így tud ennyire durva lenni.

A happy sugar lifeban aláírom, hogy hátborzongató, hogy az ilyen pedofilok köztünk járnak.

2022. júl. 15. 13:18
 10/22 anonim ***** válasza:

Én az elfen lied et nem szerettem. Jó anime de az ekkora hype indokolatlan szerintem, és nem érdemel annyit, hogy még szinkront is kapott.

A Happy Sugar Life ot szerettem viszont. Képivilágában az elfen lied durvább.

2022. júl. 16. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!