2/5 anonim válasza:
Talán a Jujutsu Kaisen vagy a The Promised Neverland közül tudnék választani esetleg a Tokyo Ghoul
3/5 anonim válasza:
Annak idején izgalmas volt a Death Note, úgy a feléig. A most futók közül talán a Summer Time Rendering. De még csak hét rész van kinn.
4/5 anonim válasza:
Psycho Pass, főleg az első évad, de azt hozzáteszem, kb a 7-résztól indul be! Onnantól nagyon izgalmas!
Zankyou no terror.
A következő is nagyon izgalmas - nekem. De nem mindenkinek talán, mert ehhez elmélyült lélek kell, és ikább nagykorúaknak ajánlom, de minimum 16 éves kortól:
Kokoro connect, a szerves folytatása: Kokoro connect michi random.
Hasonló paraméterekkel ajánlom:
Happy sugar life.
5/5 anonim válasza:
Death Note (25. részig)
Juuni Kokuki
Versailles no Bara
Perfect Blue
One Outs
Gyakkyou Burai Kaiji
Naruto
Illetve van két színészettel foglalkozó anime, amelyeket én valamiért rendkívül izgalmasnak találtam:
Glass no Kamen
Skip Beat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!