Hősakadémia 6. évadáról szeretnék egy kérdést feltenni, csak akkor nyisd meg ha nem számít bármi nemű season 6 spoiler!!?
Figyelt kérdés
Lattam egy manga panelt és azon Bakugo leharcolva fekszik Midoriya körül. Bármi nemű spoiler-től távol tartom magam, de belefutottam ebbe és egy olyan kérdésbe itt, amiben telibe kiirta valaki, hogy tényleg meghal-e Bakugo és a válaszok fele igen volt, fele nem. Az lenne a kérdésem, hogy meg fog halni a hatodik évadban? Akárhol kerestem rá erre, nem találtam választ, megintcsak fele ezt, fele azt mondta. Ha már szembejött ez velem, akkor ez a spoiler legyen édes mindegy, inkább már tudni akarom.2022. máj. 29. 01:10
1/9 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a kedvenc karaktereim halála már túlságosan is rosszul érint és huh, lehet jobb lenne ha élesben tudnám meg végülis.. Csak az ilyenek idegesítenek rendesen hehe. Azért köszönöm ha valaki leírja!(lehet nem fogom megnézni a választ mégsem)
2022. máj. 29. 01:12
2/9 AlexKieninger válasza:
Azt egyenlőre nem lehet tudni hogy megfog-e halni a 6. évadban, én csak annyit mondok hogy ahol most tart a manga, szóval a legújabb chapterben Bakugo még életben van, Deku úgyszintén, beszélnek, harcolnak és egy nagy terv részei. Mindkettőjük fontos karakter nem fognak ilyen bénán meghalni az is biztos.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ végül erőt vettem magamon és megnéztem! Körültekintően írtad le, ezt is nagyon köszönöm, mivel féltem, hogy megtudok valamit amit nem akarok a valaszokbol 😊
2022. máj. 29. 01:57
4/9 anonim válasza:
Tudod linkelni a képet? Könnyen lehet fanmade is.
5/9 A kérdező kommentje:
Instagramon láttam, sajnos már nem találom de egyébként azt írták, hogy nem fanmade
2022. máj. 30. 17:32
6/9 anonim válasza:
Bakugou az egyik filmben fekszik ki, de ahhoz nincs manga; mangában az első Shigarakis csata után kerül kórházba. Más így hirtelen nem jut eszem, amikor tényleg leamortizálódott volna.
8/9 anonim válasza:
Ugyse fog meghalni, ahogy egyik főszereplő sem.
9/9 A kérdező kommentje:
Uhh ennek örülök 🥰 köszönöm a válaszokat, a filmet láttam is amiben kifekszik 😁
2022. jún. 2. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!