Melyik anime a jobb? Boku no Hero Academia vagy a Kimetsu no Yaiba?
elég sok a különbség a kettő között
a Kimetsu legalább nincs elhúzva a végtelenségig
1 nincs el húzva de ettől még rövid volt és sok lyuk van benne!
A hero academia szerint sokkal jobb és komolyabb kidolgozottabb !
Egyrészt a kimetsu csak azért lett sikeres mert hát a bleach óta nem kaptunk egy Kardos animet és mondhatni ezt az űrt töltötte ki
Ellenben a hero academia felépített egy új műfajt
A kimetsu igazából a black clover szintjén van csak sokkal jobb az animacioja és a párbeszédek is kicsit összeszedettebbek
Amúgy nem értem miért lenne el húzva? Ezt hosszabbra tervezték és nincs is baj vele mert kigondolták a lépéseket
A hero academia pontosan milyen műfajt teremtett 3-as?
Amúgy szerintem a Kimetsu no Yaiba. Nekem sokkalta jobban tetszik, animáció terén, képesség terén, maga a világja is jobban tetszik. És az ellenségek is. De az szubjektív marad hogy melyik a jobb. Valakinek ez valakinek amaz
A demon slayer pörgősebb, de fájdalmasan egyértelmű a sablonja.
A bnha ezzrl szembrn bonyolultabb felépítésű, így lassabb is az eseménye, de borzasztóan Deku központú (tudom, ő a főszereplő, de érdekes mellékszálakar vágtak félbe miatta, és engem ez nagyon zavar)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!