Aizawa Shouta meg fog halni?(Boku no Hero Academia)
Figyelt kérdés
Aizawa a BNHA-ból meg fog halni? És ha igen hanyadik évadban várható?
(Azért kérdezem mert ő a kedvenc karakterem és reménykedem benne hogy nem hal meg.)A válaszokat előre is köszi!🙂
2021. máj. 10. 17:10
A kérdező szavazást indított:
Igen.
nem.
16 szavazat
1/6 anonim válasza:
4ik évadig néztem és eddig él és virul. Jó virulni nem igazán. XD
2/6 anonim válasza:
Amennyire Aizawa virulni tud :D :D
3/6 A kérdező kommentje:
1. kérdező: köszi a választ.🙂Az 5. évadban is él. Csak állítólag a mangában meghal ezt tiktokon láttam, de aztán valaki egy videóban elmondta hogy nem fog meghalni, a mangában olvasta.
2021. máj. 12. 21:21
4/6 anonim válasza:
Sokmindent bele lehet látni egy mangába :-?
5/6 anonim válasza:
Manga Spoiler!!!!!
Nem fog meghalni lesz olyan karakter aki meghal, de hála istennek ő nem fog, viszont:( elveszti az egyik lábát és az egyik szemét
6/6 A kérdező kommentje:
5. kérdező: köszi.🙂
már én is spoilereztem magamnak a mangából (sajnos, mert hülye voltam és belenéztem), azt viszont nem tudtam hogy a szemét is elveszti.😔
2021. szept. 10. 22:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!