Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik a leghíresebb anime?

Melyik a leghíresebb anime?

Figyelt kérdés

2022. máj. 10. 18:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Ott van. Egy bekezdéssel lejjebb a “talán kicsit kevésbé ismertek” közt."

Igen, a MAL-on gyakorlatilag folyamatosan majdnem 2 évtizeden keresztül top 1 népszerűségnek örvendő anime, az szerinetd kevésbé népszerű kategória.

"Arra gondoltam amit Attis is mond 5 perc után:"

Uhh, akkor az még rosszabb, mint gondoltam. Az a díj, ahogy Attis elmondja csak adott évre vonatkozik. Ha 2021-ben minden animét az SnK-n kívül 1-szer kerestek és az SnK-t 2-szer, akkor nyer, viszont lehet, hogy 2020-ban nem volt anime, amire 10-nél kevesebbszer kerestek rá.

Másrészt, Attisból kiindulni animék terén borzasztó, nem egyszer mondott hatalmas hülyeséget, ha lehet az ő videóit kerülni kell a témában.

"De ezt írtam korábban."

Pontosan és ez nem igaz. Főleg a Death Note-ra, mert a most említett 4-ből ennek volt egyedül valamennyire is ismert a feldolgozása, mivel a netflix csinálta.

"Igen, írtam is ,hogy még sokat lehetne felsorolni, csak párat írtam."

Nem arról beszéltem, hogy miket írtál, mert ahogy látod másik is írtak másokat, hanem arról, hogy mi alapján kerül az egyik anime az egyik kategóriádba, míg a másik a másikba.

2022. máj. 11. 09:26
 12/15 Tevenyereggyarto ***** válasza:

“Igen, a MAL-on gyakorlatilag folyamatosan majdnem 2 évtizeden keresztül top 1 népszerűségnek örvendő anime, az szerinetd kevésbé népszerű kategória.”

Most akkor jó hivatkozás a MAL vagy sem? Előre azzal jössz ,hogy felesleges arra hivatkozni (s írtam is ,hogy nem arra hivatkoztam) stb, most meg arra hivatkozol.

“Uhh, akkor az még rosszabb, mint gondoltam. Az a díj, ahogy Attis elmondja csak adott évre vonatkozik.”

Nem is azt írtam ,hogy valami All Time legnépszerűbb lenne. Csak megemlítettem ,hogy nemrég történt egy ilyen is.

“Nem arról beszéltem, hogy miket írtál, mert ahogy látod másik is írtak másokat, hanem arról, hogy mi alapján kerül az egyik anime az egyik kategóriádba, míg a másik a másikba.”

Az alapján került egyik ide másik oda ,hogy a Kérdező kíváncsi a legismertebb animékre de semmi kontextust nem írt (mikor? Hol? Pillanatnyilag vagy hosszabb időre? Stb) ezért én jobb híján hasamra ütöttem s leírtam a tapasztalataimat. Ennyi, nem kell túlgondolni meg az élő fába is belekötni. Nincsenek éles átugorhatatlan határok a kis önkényes kategóriáim között.

Na meg ez olyan dolog ami kis túlzással folyamatosan változó. Ahogy te is írtad az a helyezés csak adott évre vonatkozik, szóval az SnK sem All Time legkeresettebb anime. De lehet az új Spy x Family-ről 10 év múlva úgy fognak beszélni mint ma a Death Note-ról, ki tudja. Meg ahogy azt említettük más helyeken, más-más csoportok között más eredmények születnének.

2022. máj. 11. 09:59
 13/15 anonim ***** válasza:

Örülnék, ha a Dragon Ball múlt időben maradna: volt, a leghíresebb anime.

A jelenleg futó Dragon Ball Super mangát semmi értleme nincs elrontani egy anime förmedvénnyel.

Maradjon csak meg mangában, ám aligha lesz így a pénzéhes stúdió biztosan le akar majd húzni róla bőrt, egy agyoncenzúrázott verzióval.

2022. máj. 11. 13:59
 14/15 Hintalow ***** válasza:
100%

Nehéz rá válaszolni, mert nagyon függ attól, hogy időben, korosztályban és területileg mit nézel.

Ha összesítve nézzük a poll-okat mindenkor és mindenhol, akkor két befutó lesz: Pokemon és esetleg még a Dragon Ball

Ez az a két anime, amiről bármely korosztályt nézve a legnagyobb százalékban tudnak legalább annyit, hogy valami "fura japán rajzfilm"

Korábbról hiába voltak műfajteremtő nevek, az általános médiaterjesztés elterjedése előtt ezek nem tudtak ismertté válni.

Az azóta feltörekvő nevek (legyenek azok annyira ismertek mint Naruto, One Piece, Death Note stb.) hiába ismertek egy bizonyos korosztálynál, közel sem rendelkeznek akkora penetrációval, mint a "nagyok".

Elég megnézni, hogy a 35-40 -es korosztályból (tapasztalatból beszélek, én is ebbe tartozom :) akik a fentebb írt Pokemaonon és Dragon ballon nőttek fel, jó eséllyel annó tiniként "fanok" is voltak, a mostani nagy nevekből jó esélyel azt sem tudják, hogy az egy anime.

Szóval a legismertebbek azok, amik annó megismertették a világgal széles körben, hogy mi is az az "anime"

2022. máj. 12. 20:29
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Most az AoT, Demon Slayer ès a One Punch Man a leghíresebb az újabbak közül
2022. máj. 13. 10:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!