Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mit gondolsz egy olyan emberrő...

Mit gondolsz egy olyan emberről, aki a cosplay Death Note füzet egy kitèpett lapját a pènztárcájában tartja?

Figyelt kérdés
2022. máj. 6. 20:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Hogy anime fan?
2022. máj. 6. 20:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit megszállott fan.
2022. máj. 7. 00:47
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Hogy tul sok animet nezett
2022. jún. 23. 10:05
 4/11 anonim ***** válasza:

Animésként mondom: nonszensz, hibbant fan lehet az olyan ember.

Valóság:tömeggyártott füzetcetlit hordozgat 😂

2022. jún. 27. 09:30
 5/11 A kérdező kommentje:

Azért nem mindenkinek fan a tárcájában eredeti cosplay füzetből kitépett lap. Nem is hasonlít a hétköznapi füzetekre az anyaga. Szóval nem tömegyártott füzet ez.

Amúgy meg azért van hordom, mert Light számomra a logikus gondolkodás példaképe, és emlékezetem magam arra, hogy gondolkodjak az életben.

2022. jún. 27. 11:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Ugyanazt tudom leírni mint a stranger things-es kerdesnel.A fantasy animek+sorozatok nem tükrözik a valoságot.Emellett Yagami valoban egy zseni volt de emellett eltorzult a szemelyisege,eszemeletlenul narcisztikus volt.Persze mindenki maga valasztja az idealjat/peldakepet nem is tudom minek nevezzem de tartsd eszben hogy ez mind csak egy alkoto szulemenye es nem a valosag.
2022. jún. 27. 15:46
 7/11 A kérdező kommentje:

Amit te valóságnak hívsz, az sokszor a valóságnak csak egy eltorzított verziója. Az animékben időnként jobban tükrözódik az, aminek tényleg a valóságnak kellene lenni, például, hogy mit jelent az, amikor valaki tényleg gondolkodik.

Lehet vitázni azon, hogy Yagami személyisége mennyire volt eltorzulva, de tény, hogy 70%-al csökkent a bűnözés a világban, és ez feltehetően élőben is így lett volna. Ezzel szemben ma azt látjuk, hogy a bűnözőket etetik-itatják, egyesek luxusbörtönben vannak, jogaik vannnak, rendesen védik őket.

Yagami tényleg kiállt a szegények, az elnyomottak mellett. Ő igazi isten volt, sokkal istenibb, mint a világvallások kitalált, emberszerzű istenei.

2022. jún. 27. 17:35
 8/11 anonim ***** válasza:
54%
En szeretem az animet, de bevallom, hogy hihetetlenul artalmas a mentalis egeszsegre es fuggoseget okoz. Aki death note cetlit tart maganal, az teljesen hibbant, es termeszetesnek erzi hogy jo lenne csak ugy megolni azokat, akik valami rosszat tettek. Kerdesre a valasz, gaz. Nagyon!
2022. jún. 28. 21:00
 9/11 A kérdező kommentje:

Az rendben van, hogy gáznak tartod, de félreérted.

Nem azért hordok magamnál DN füzetcetlit, mert úgy gondolom, jó lenne megölni valakit, hanem azért, mert mint említettem "Light számomra a logikus gondolkodás példaképe". A cetli emlékeztet arra, hogy hideg fejjel kell gondolkodnom, ha előre akarok jutni az életben.

Nem csak DN füzetcetli van nálam, hanem egyéb dolgok is, amik emlékeztetnek valamire.

(egyébként nem értek egyet Light cselekedeteivel, de a stílusát kedvelem: elegáns, intelligens, és kiállt azok mellett, akikkel szemben a törvény igazságtalan volt. A megvalósítást lehet vitatni, de ez most nem lényeg)

2022. jún. 29. 07:44
 10/11 A kérdező kommentje:

"En szeretem az animet, de bevallom, hogy hihetetlenul artalmas a mentalis egeszsegre es fuggoseget okoz."

Annak idején a Dragon Ballt is kb. emiatt tilthatták be. Kérdés, ki mit von be belőle. Mert szerintem a kitartásról, a barátságról, a fejlődésről szól (van egy Goku matrica is a pénztárcámban) 😁

Visszatérve a Death Note-ra: ha sajnálod a meggyilkolt bűnözőket az animében, akkor elmondom, hogy Light hibát követett el, mert a halál nem volt megfelelő eszköz. Sokkal nagyobb büntetés lett volna nekik, ha a nagy bűnözők életük végéig rács mögött maradnak, de persze úgy, hogy nincs TV, meg nem tudnak lejárni a konditerembe sem szórakozni.

2022. jún. 29. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!