Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kinek hogy tetszett a Haikyuu...

Kinek hogy tetszett a Haikyuu című anime?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy más embereknek mennyire jött be a Haikyuu című anime. Kritikákat is elfogadok.

És a fanoktól kérdezem, hogy nekik van valamilyen saját készítésű fan cuccuk és ha van mi? Netről hol érdemes minőségi fancuccokat rendelni?

2022. máj. 2. 15:39
A kérdező szavazást indított:
A kedvencem! És közben egy csomó mindent megtudtam a sportal kapcsolatban is!
Nagyon tetszett! A top 10 animében benne van!
Régóta nagy fan vagyok!!
Először nem nagyon érdekelt, de utána megszerettem.
Még csak nemrég kezdtem el nézni, de eddig tetszik!
Közepes. Láttam már sokkal színvonalasabb animét is.
Nem szívesen beszélek róla, mert nem tudom értékelni.
Utálom!
A legpocsékabb anime szerintem.
Még sose halottam róla, de belenézek!
33 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kedvenc animém 😍
2022. máj. 2. 16:45
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Olyan 5-6 éve láttam, mivel fiatal voltam, természetesen rajongtam érte, akkori szemmel nekem benne volt a top 10ben, ma nem értékelem közel sem olyannak.
2022. máj. 2. 17:56
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
3-4 rèszèt láttam. nem èrdekelt annyira. De egyszer biztos megnèzem
2022. máj. 2. 18:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nos, ha fancuccot kérdezel, még régen barátnőmnek szülinapra megírtam egy színes csíkos táskát textilfilccel a csapatok nevével (tudod, színkódolva), és mindegyik csapatból egy idézettel a túloldalra.

Meg még valamelyik conon (pre-covid időszak) vettem egy Hinata sziluettes pólót ami alatt "tobe" (szárnyalj) felirat díszeleg japánul.

Harmadik kérdésre, ötletem sincs hol érdemes most neten rendelni. Ajánlom a jó öreg DIY (csináld magad) megoldásokat, az úgy is sokkal mókásabb~

2022. máj. 4. 08:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de továbbiakat is szívesen fogadok!
2022. máj. 9. 16:13
 6/9 anonim ***** válasza:
71%

Imádom azért mert én nem vagyok oda a varázslatért.És ráadásul nagyon tanulságos Anime.

^_^

2022. máj. 9. 21:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is abszolút top10-es. Egyébként tipikus sportanime: országos, edzések, nagy riválisok, stb. Aranyosak a karakterek, a történet, Nagyon szépek a meccsek. Aki szereti ezt a műfajt, mindenképpen ajánlom

Azt az egyet nagyon sajnálom, hogy a 4. évad rajzolását nem ugyanaz rajzolta és hát, a karakterek szerintem csúnyábbak lettek. 😭

2022. aug. 17. 09:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Szeretem a Haikyuu animét, jó anime, de sose értettem azt hogy miért ez híresült el mint jó sport anime, mikor a Kuroko no basuke előbb volt 2 évvel, és szerintem sokkal jobb sport anime, de persze a Haikyuu is király.
2023. szept. 18. 20:31
 9/9 A kérdező kommentje:

Lehetséges, hogy az embereknek jobban tetszett, hogy úgymond egy kicsit reálisabb a Haikyuu, mint a Kurokono. Ezt úgy értem, hogy a Kurokonoban mindenkinek megvan a saját "mozgása, mozdulata". Ez a haikyuuban is van, de ott nem hangsúlyozzák annyira és jobban kitér több témára is. A karakterek jobban meg vannak írva és összetettebb személyiségük van, néhányuknak izgalmas háttérstoryval. (Én ezt ismerősömtől hallottam, én személyesen nem láttam a Kurokono banketot, úgyhogy javítsatok ki ha máshogy gondoljátok!)

2023. szept. 18. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!