Szerintetek melyik a jobb:Haikyuu vagy Kuroko no basuke?
nem láttam őket viszont a haikyuu népszerűbb...
ha már látta valaki? mennyire kap szerepet más is a haikyuu-ban? pl iskolai élet románc stb? vagy csak végig a röpi röpi és röpi kb gép módjára és semmi más nem létezik (azaz tipik sport anime amiben csak az a világkeret létezik és azon túl semmi más)
Majdnem végig láttam a Haikyuut, minimális iskolai élet van benne, néhány karakter háttér magán életét bemutatják (pl Tsukisima)
A Kuroko kb első 10 részét láttam, 4-5 sajnos nem volt fent jó minőségben Indan, letölteni meg nem lehetett, ez vette el a kedvem a folytatástól. De lehet kedvet kapok most, mert azóta az angolom sokat fejlődött, így ha fent van külföldi anime portálokon eredeti nyelv, angol felirattal, akkor lehet bele vágok.
Amennyit láttam belőle, abból viszont azt a következtetést tudom levonni, hogy a Haikyuu egy teljesen realisztikus sport anime, a Kuroko meg nem az, ott vannak "képességek" teljesen irreális, viszont tekintettel arra, hogy népszerű, biztosan jó, szórakoztató és izgalmas az is.
Haikyuu szerintem jobb. Jó sztori, rengeteg karakterfejlődés, még a s-fej karakterek is szerethetőek és érthetőek.
De a KnB is élvezhető. Vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!