Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik animét nézed valamilyen...

Melyik animét nézed valamilyen okból a leghosszabb ideje és miért?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 10. 18:23
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

Naruto

Elkezdtem kb 10 évesen, s még most 21 évesen is néha bele-bele nézek a Boruto-ba. (Én egybe veszem a kettőt.)

2022. ápr. 10. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Dragon Ball Z.

Lippai László emlékére kezdtem el újranézni, de lassan haladok vele, mert egyéb elfoglaltságaim is vannak.

De ettől függetlenül végignézem mind a 291 részt, csak nem gyors tempóban. :-)

2022. ápr. 10. 19:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Conan a detektív:D

3 éve kezdtem el újranézni, kicsiként láttam a magyar szinkronos részeket, azokat imádtam, de elég lassan haladok vele. Most járok a 280.rész körül, messze még a vége. (ha egyáltalán vége lesz valaha, mert még most is fut :’D)

2022. ápr. 10. 20:20
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

Sword art online, one piece,

a saot azért mert ledaráltam egy évadot aztán aligha hetente megnézek 1-2 részt, nem annyira érdekel viszont végig akarom nézni.

A One piecet azert mert nyílván 1000+ részes, hetente ha megnézek 20-30 epizódot:/

2022. ápr. 12. 00:30
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
miaz az anime
2022. ápr. 13. 09:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Általában ugye a hosszabb animesorik jönnek szóba ilyenkor. Olyat ritkán nézek, kivétel a Mushishi. Évek óta nézem, apránként egy-egy újabb részt. Epizodikus, össze nem függő részek jellemzik alapjában.
2022. ápr. 13. 18:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Black clovert mar kb egy eve nezem :’D
2022. ápr. 18. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!