1. Sazae-san (7,000+ epizód)
2. Nintama Rantaro (2,245 epizód)
3. Ojarumaru (1,857 epizód)
A One Piece jelenleg a 17. helyen van, a Detective Conan a 16. helyen, a Doraemon pedig az 5. helyen szerepel a Wikipédia szerint.
Detective Conan (1000+ résznél tart és még fut)
One Piece (még mindig fut)
igen de sok ezek közül csak 5-10 percesek és azért a conan nem egyszer ismétli magát kb pokemon jelleggel ami anime és tényleg történetet mesél az a one piece valószínű lesz még úgy 300-400 rész de van neki egy vége
pl már 2 vonal polegryphet megszereztek és még kettő maradt a harmadikat valószínű most fogják megszerezni
"vonal polegryphet"
Ezt valaki tényleg "vonal"-ra fordította le? VAgy ez csak szabad fordítás általad? Ha az előbbi, akkor elég nevetséges, ha utóbbi, akkor elnézem neked.
Utóbbi de amugy ha már itt tartasz
Az Poneglyphs de látom ez már neked sem tűnt fel 😅😂
De angolul road-nak van írva szoval út esetleg útvonal
Feltűnt, csak az már nem érdekelt, mert tudtam, hogy elírás. :D
Ha már magyarosítjuk, akkor inkább út, de én maradnék az angolnál. A Raftel-t (Laugh Tale) is magyarosítod? :D
persze hogy nem ":D főleg nem úgy hogy csak az utóbbi évek alatt tudtunk meg hogy az laugh tale és nem raftel :"D
de amúgy az útvonal köveknél a magyar a helyes míg raftelnél az angol ez pl olyan mint ha valakit davidnak hívnak és nem dávidnak
Szerintem egy csomó esetben cringe a magyar fordítás.
De aműgy a logikád csak akkor igaz, ha a Road nem része a nevüknek, csak egy melléknév.
Pl. a Dávid teljes neve is lehet Kedves Dávid, és akkor nem fordítod le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!