Nagyon mainstream cuccok közül Attack on Titan és Death Note. Magyarázni nem hiszem, hogy kellene, mind tudjuk, hogy miért szeretjük őket. Ami talán kevésbé basic választás:
Shiki – szerintem a legjobban eltalált hangulatú anime, amit valaha láttam. Tetszik a történet fokozatos eszkalációja, a felmerülő erkölcsi dilemmák, meg már önmagában a tény is, hogy sikerült visszatalálnia a vámpírkoncepció lényegéhez (= az emberek rémei, nem napfényen csillogó selyemfiúk).
Black Lagoon – Revy miatt, aki a kedvenc női anime karakterem lett ever. De az sem hátrány, hogy őt leszámítva is magas benne a badass nők koncentrációja.
Berserk – klasszikus, de sajnos nem a korosztályom számára. A manga hellyel-közzel való ismeretében mondom, hogy ennek van a legjobban megírt szereplőgárdája. Plusz ugye a no. 1 anime betrayal. Nem sok felkavaróbb dolgot láttam fikcióban.
Sokat szeretek még, de talán ezeket a legjobban.
Fujoshi vagyok így a legtöbb kedvenc bl. Jelenleg a Sasaki to Miyano. Aranyos, érzelmi hullámvasút.
Nem bl animéből talán a Tokyo Ghoul és a Death Note. A sztori miatt.
GTO
Esetleg mèg a Love Hina ès a Fushigi no Umi no Nadia a nosztalgia miatt 😀
Haikyuu
Banana fish
Nana
Death Note
Asassination Classroom
Kaguya-sama: Love is war
Dragon Ball: nekem ez volt a legelső anime, amit láttam, szóval emiatt nekem ez örök kedvenc maradt
Fairy Tail: Tetszenek benne a karakterek és a sztori is
Haikyuu: imádom a röplabdát, és eléggé valósághű is magához a sporthoz
Kimi ni todoke: ennél nincs különösebb okom. Egyszerűen csak megtetszett :D
Sk8 the infinity: mert meleg palik a főszereplők, izgalmas, a 'gonosz' tök jófej de jól lehet utalni, és mert egyszerűen csak jó akár sokadjára is újranézni.
Hunter x hunter: mert jó, nincs kedvem kifejteni. Ezt is már többször láttam, és még tervezem is megnézni párszor.
Black Clover
Jujutsu Kaisen
Moriarty the Patriot
Bungou Stray Dogs
Scumbag System (Donghua)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!