(Attack on Titan) Hogy van most ez a Reiss család?
Tavaly nyáron megnéztem az AOT-t a 4. évad 1. feléig, de most újranézem, mielőtt elkezdtem az utolsó részeket nézni, mert nem emlékszem mindenre, illetve nem minden tiszta...
Jelenleg a 3. évad 7. részénél járok, másodjára nézem ugye, de még mindig nem értem, hogy Historiának az az anyja, akit megöltek? Ha az apja, Rod másik 5 gyereke Historia féltestvérei, akkor nekik ki az anyjuk, és velük mi lett?
Illetve volt ugye a hamis király. Ő miért "aludt"?
Ki Kenny pontosan? Azt tudom, hogy Levit nevelte fel, de neki mi köze a Reiss családhoz? És kik a Belső Osztag?
Bocsi a sok kérdésért, de nagyon nem áll össze a kép😂
Bővebben többek közt: [link]
Röviden:
“Jelenleg a 3. évad 7. részénél járok, másodjára nézem ugye, de még mindig nem értem, hogy Historiának az az anyja, akit megöltek?”
Igen, a nő akit megöltek Historia anyja, Alma-nak hívták. Azt hiszem a királyi család cselédje/ szolgálónője volt s hát Rod a kelleténél közelebb került hozzá.
“Ha az apja, Rod másik 5 gyereke Historia féltestvérei, akkor nekik ki az anyjuk, és velük mi lett?”
A másik 5 gyereknek ugyan volt neve, viszont amennyire tudom az anyjukat nem nevezték meg. Mikor láthatjuk a családot együtt akkor volt ott egy idősebb nő is, ő volt a gyerekek anyja.
Grisha (Eren apja) ölte meg a családot (s szerezte meg az Alapítót ami akkor Frieda-nál volt), kivéve Rod Reiss-t. Ezt már megtudjuk a 3. évadban de előkerül a 4. évadban is. Majd meglátod.
“Illetve volt ugye a hamis király. Ő miért "aludt"?”
Ő csak egy “báb” volt ,hogy az igazi királyi vérvonal biztonságban és titokban maradjon.
“Ki Kenny pontosan? Azt tudom, hogy Levit nevelte fel, de neki mi köze a Reiss családhoz? És kik a Belső Osztag?”
Kenny Ackerman a rokona, pontosabban a nagybátyja Levi-nek. Levi anyja (Kuchel) a testvére volt.
Kenny bár eleinte kicsit zötyögősen de összebarátkozott a korábbi Alapító birtokossal, Uri Reiss-el (Rod testvére/ öccse). Barátja volt s mellette a testőre is illetve volt némi hátsó szándéka ,hogy megszerezze az Alapítót, valószínüleg ezért maradt a királyi családdal Uri “eltávozása” után is.
Belső osztag alatt nem a rendőrségre gondolsz? Nem emlékszem pontosan de azt hiszem ha nem is az egész rendőrség de egy részük “beavatott” volt. Mármint eltették láb alól a “túl okos” embereket (pl: Erwin apja, Armin szülei stb) akik veszélyeztették a falak/ kinti világ titkának kitudódását stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!