Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A 13 éves fiamnak megengedhete...

A 13 éves fiamnak megengedhetem hogy megnézze a Naruto animét?

Figyelt kérdés
Való egy 13 évesnek?
2022. márc. 20. 14:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
9%

Naruto első része: Az összes faluban szereplő emberke orrát megvéreztetni, mert mesztelen csajá alakul.

Harmadik rész: Sasukénak adja ki magát, hogy csókot lopjon.

Mi ez ha nem szexualizálás? És ez még csak az eleje...

2022. márc. 20. 20:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
én is 13 körül voltam mikor először láttam. Nem volt azzal semmi gond.
2022. márc. 21. 18:44
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Simán.
2022. márc. 22. 13:43
 14/14 anonim ***** válasza:

11

Ha ilyen ördögtől való, ahogy te beállítod, akkor mégis hogy 9+ szülői és 10+ gyerek értékelés szerint?

[link]

Vagy itt vannak pl a korcsoport ajánlások országonként:

[link]

(Itt azért vegyük figyelembe, hogy mivel ezek hivatalos dolgok, meg kell feleljenek az adott ország jogszabályainak, amik néha mellőzik a logikát. Az USA-ban pl van olyan állam, ahol egy 14 és fél éves már vezethet egyedül autót, de cigit vagy alkoholt csak 21 évesen vehet.)

Magyarországon emlékeim szerint 12 karikás volt. (Az első anime volt az Animax-on esténként, abban az órában meg nagyobbaknak valót nem is adhattak.)

2022. márc. 22. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!