A 13 éves fiamnak megengedhetem hogy megnézze a Naruto animét?
A Naruto és úgy alapból a shounen animék célközönsége kifejezetten a kistini/tini fiúk.
Én lányként néztem kb 10-11 éves koromtól úgy 16 éves koromig. Bár még néha visszanézek rá huszonévesen is.
"A Naruto és úgy alapból a shounen animék célközönsége kifejezetten a kistini/tini fiúk."
Jó csak azt ne felejtsd el hogy ez japán produkció, a japán kultúra meg erőteljesen eltér a magyartól. Amit ott lenyomnak egy átlagos szórakoztató műsornak a tv-ben, az nekünk a "ez még is mi a f*sz volt amit megnéztem?!" kategória.
Ha nem zavar, hogy szexualizálják benne a gyerekeket, nyugodtan.
De tényleg, már az elején, mindenki mindenkitől csókot akar lopni és valamiért sokszor atalakulnak egy mesztelen csajjá. Ismétlem, a gyerekek xd.
Vagy ez csak akkor szokott baj lenni, ha melegek csinálják? 🤔🤔🤔
Nyugodtan engedd neki. Kifejezetten jó mondanivalói vannak szeretetről, barátságról, kitartásról, magányról, bánatról.
Semmi olyat nem fog benne látni, amit mondjuk egy Harry Potterben nem lehet olvasni.
A kérdés valszeg kamu de mindegy…
Semmi extra nincs benne… nagyon minimális vér ott is inkább csak 1-2 seb 😓 illetve sok akcio meg szuper képesség de mondom semmi olyant nem mutatnak benne amit ne látott volna már a bosszualokban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!