Milyen rejtett gyöngyszemeket fedeztél fel az animék világából?(Értem ezalatt a nem hypeolt, magyarok által alig ismert animéket, amelyek mégis lazán ütik a szintet például egy Attack on Titannal is vagy akár még jobb is stb.)
Akatsuki no yona
Tate no yuusha no nariagari (nem tudom ez mennyire hype-olt, de a baráti körömnek nem volt ismerős a név)
Mahoutsukai no yome
Ultraman
Személyes véleményem szerint ezek lennének (persze ez relatív :D)
86
Aldnoah.Zero
Black Lagoon
Death Parade
Dororo
Full Metal Panic!
Great Pretender
Jigoku Shoujo
Elfen Lied
Kiznaiver
Koukaku Kidoutai: Stand Alone Complex
Made in Abyss
Mahou Shoujo Madoka★Magica
Mushishi
Nihon Chinbotsu 2020
Princess Principal
Psycho-Pass
Steins;Gate
Sword Art Online
Trigun
Vinland Saga
Violet Evergarden
Vivy: Fluorite Eye's Song
Youjo Senki
Ezek is nagyon jók, de ezek ismertebbek, de azért biztonság kedvéért ezeket is megemlítem:
Jujutsu Kaisen
Kimetsu no Yaiba
Fullmetal Alchemist
Cowboy Bebop
Death Note
Mirai Nikki
Overlord
Neon Genesis Evangelion
Tokyo Ghoul
Guin Saga
Juuni Kokuki
Seirei no Moribito
Kemono no Souja Erin
Kino no Tabi: The Beautiful World
Monster
Teljesen más, mint egy AoT vagy egy Naruto.
Nagyon lassú, lagyon komor, de annyira nagyon jó karakterek és drámák vannak benne, hogy nézeti magát.
Teljesen véletlen botlottam bele sorozatbaráton. Akkor már több mint 10 éve benne voltam az animék világában, és teljesen meglepett, hogy addig (és azóta sem) nem hallottam róla semmilyen fórumon.
Ami rejtett és jó? Ez ellent mond magának mivel ami jó az ugy is ismert! Sőt ami rossz az is…
De ami nincs hype-pl a és jó (persze nem remek)
Id invanded
Golden time (ami kezd feledésbe merülni persze a maga idejében és még nagyon sokáig ismert volt na meg hát az egyik legjobb a műfajban! Egyszerű rom-com de inkabb drámai és rendesen ki van dolgozva nem csak 12 részig szenvedünk hogy oda jussunk el ahol elkezdtünk az animet!)
A shield hero pont hogy aurvara hype-ölt! Most lesz majd folytatása!
Én vagyok hülye vagy tényleg csak ismert animéket látok fentebb?
Mondok én párat, akkor már:
Heion Sedai no Idaten-tachi
Godzilla SP
Bishounen Tanteidan
Ezek elég jók és kb. egyik se lett igazán elismerve.
Én ezeket mondanám, bár lehet, hogy némelyik ismertebb csak én nem tudok róla:
Oniisama e...
Utakata
Versailles no Bara (elvileg ez népszerű (volt), de többnyire csak külföldön)
Gakkougurashi (ezt egyre többször látom, de még mindig nem igazán mondanám ismertnek)
Kageki Shoujo (valahogy úgy érzem, hogy a shoujo kategória miatt többnyire nem az találta meg, aki értékelni tudná)
Visual Prison
Hourou Musuko
Sasameki koto
Shiki
Rozen Maiden
Koukaku Kidoutai (mondjuk ennek van magyar szinkronja, szóval lehet, hogy régebben ismertebb volt, de eddig nem nagyon találkoztam olyannal aki ismerné)
Meg a korábban említettek közül (bár az Elfen Lied és a Madoka Magica szerintem kifejezetten ismert):
Jigoku Shoujo
Elfen Lied
Mahou Shoujo Madoka★Magica
Vivy: Fluorite Eye's Song
ODD TAXI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!