Valaki tud olyan animét amiben van a főszereplőnek egy rejtett ereje?
Hát épp azért mert minden anime erről szól, a nagy részét láttam :,D
A másik meg az hogy “finnyás” vagyok a legtöbb animáció szerintem undi, szóval nehéz olyat találni ami megfelel az elvárásomnak :,c
kérdező én mondjunk bevallhatom hogy a legtöbb animét láttam de szó szerint nem is kellett feláldoznom az életemet ":D csak már 10+ éve nézek
a legtöbb animáció szrrinted? akkor ne animét nézz ugyanis kevés jó animációs van a költségvetések miatt...
a titkos erő tényleg egy nagyon alap dolog
Nem te fogod megmondani hogy nézzek e vagy se. 😁
Attól még, hogy nem tetszik 1-2anime animációja, találok mást.
10+ éve nézed,hmm.. ok?
úgy látszik nem érted...
10+ év azt jelenti hogy az animáció a legtöbbnél gyenge!
a 10+ év azt jelenti hogy tudom jól hogy a legtöbb animében ez a klisé van hogy az mc rejtegeti az erejét!
amúgy nem kell ennyire ""-nak lenned... te magad írtad
" “finnyás” vagyok a legtöbb animáció szerintem undi, szóval nehéz olyat találni ami megfelel az elvárásomnak "
most meg már
"Attól még, hogy nem tetszik 1-2anime animációja, találok mást."
szóval nagyon finnyás vagy a legtöbb animáció undi de attól még mert 1-2 anime nem tetszik attól még tudsz találni mást?
kicsit önellentmondásos nem gondolod?
segíteni akartam de látom ez a napi kötekeddős troll kérdés........-_-
Azt akartam kifejezni, hogy vannak undoritó animációk, de attól még belenézek vagy találok 1-2 fokkal jobbat.
Troll kérdés?:,D Nem is tudom kikezdett el beszólogatni, nekem csak kérdésem volt, mivel elvileg itt lehet kérdezni.:,)
igen lehet csak ezeket 1 perc alatt megtalálod hogyha google-ba beírod! ezért is troll kérdés... én konkrétan 2 perc alatt találtam +30 animét amit te keresel
a kérdésre amúgy válaszolva lett és azon ne lepődj meg hogyha ilyen debil kérdéseket teszel fel amiket te is megtalálsz 2 perc alatt de inkább vársz akár órákat is sőt napokat... ezért is troll a kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!