Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Beastars című animében...

A Beastars című animében Haru, a törpenyúl miért feküdt le minden állattal?

Figyelt kérdés

Nem igazán értem az érzéseit. Az egyik epizódban félreértette Legosit, mert azt hitte, ő is azt akarja, mint a többi fiú. A visszaemlékezését sem értem tisztán. Mesélt egy nyúlról, aki mosolygás nélkül mondta ki, hogy érez iránta valamit.

Kissé zavaros ez nekem.

#Beastars #Legosi
2022. márc. 11. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert Haru kis állat, ami miatt fél. Ezzel elég sokan így vannak ebben az animében, ezért a karakterek igyekszenek minél inkább ,,élni"
2022. márc. 11. 19:34
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

1-MEK is igaza van egy részben de az is benne van hogy hát egy olcsó qurva volt aki ezzel kereste a boldogságot csak amikor megismert valaki különlegeset akkor jött rá hogy hoppá…

Kb a való életben is láthatsz nagyon sok ilyen példát

2022. márc. 11. 21:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hangsúlyozva vannak az ösztönök is ebben az animében, szerintem azt is hozzá kell tenni, hogy Haru egy nyúl. Egy tök átlagos nyúl, nyúl ösztönökkel.
2022. márc. 13. 17:59
 4/6 anonim ***** válasza:
8%
3 csak szólok az emberben a legnagyobb a szaporodási ösztön mivel az év bármely napjában és a nap bármely órájában egy pillanat alatt képes rá míg a legtöbb állat csak havonta egyszer tüzel és még sokszor a himeknek is vannak tüzelési periódusai 😂😂
2022. márc. 13. 18:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

És miért van relevanciája az emberi ösztönöknek ebben a kérdésben, ha nincsenek is ember szereplői?

Bár végülis antrók, akkor valamennyi mégis van. Akkor a nyuszi ösztönöket felerősítik az emberi ösztönök, plusz ott van a lélektani oldal.

De többször is írtam azt, hogy "is", tehát itt az is = plusz. Tehát én egyetértek az első kettő válaszolóval, de még hozzácsaptam azt is, ami nekem eszembe jutott. 🤷🏻‍♀️ Nincs ezzel baj, szerintem.

2022. márc. 13. 18:26
 6/6 anonim ***** válasza:
5 nem ezért írtam amúgy 2-es vagyok hanem pont hogy amit te is mondtál hogy ez lélektani inkább + nyilvánvaló hogy keverve vannak az emberi dolgok hiszem az állatok a kígyók kivételével mind emberi alakjuk van 😵 szerintem akkor már a kígyóknak is lehetett volna kezük lábuk mert amúgy a valóságban is van csak vissza vannak fejlődve nekik! (Kigyo csontokon lehet látni a kezeket és lábakat is)
2022. márc. 13. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!