A Beastars című animében Haru, a törpenyúl miért
feküdt le minden állattal?
Figyelt kérdés
Nem igazán értem az érzéseit. Az egyik epizódban félreértette Legosit, mert azt hitte, ő is azt akarja, mint a többi fiú. A visszaemlékezését sem értem tisztán. Mesélt egy nyúlról, aki mosolygás nélkül mondta ki, hogy érez iránta valamit.
Mert Haru kis állat, ami miatt fél. Ezzel elég sokan így vannak ebben az animében, ezért a karakterek igyekszenek minél inkább ,,élni"
2022. márc. 11. 19:34
2/6 anonim válasza:
1-MEK is igaza van egy részben de az is benne van hogy hát egy olcsó qurva volt aki ezzel kereste a boldogságot csak amikor megismert valaki különlegeset akkor jött rá hogy hoppá…
Kb a való életben is láthatsz nagyon sok ilyen példát
2022. márc. 11. 21:13
3/6 anonim válasza:
Hangsúlyozva vannak az ösztönök is ebben az animében, szerintem azt is hozzá kell tenni, hogy Haru egy nyúl. Egy tök átlagos nyúl, nyúl ösztönökkel.
2022. márc. 13. 17:59
4/6 anonim válasza:
3 csak szólok az emberben a legnagyobb a szaporodási ösztön mivel az év bármely napjában és a nap bármely órájában egy pillanat alatt képes rá míg a legtöbb állat csak havonta egyszer tüzel és még sokszor a himeknek is vannak tüzelési periódusai 😂😂
2022. márc. 13. 18:02
5/6 anonim válasza:
És miért van relevanciája az emberi ösztönöknek ebben a kérdésben, ha nincsenek is ember szereplői?
Bár végülis antrók, akkor valamennyi mégis van. Akkor a nyuszi ösztönöket felerősítik az emberi ösztönök, plusz ott van a lélektani oldal.
De többször is írtam azt, hogy "is", tehát itt az is = plusz. Tehát én egyetértek az első kettő válaszolóval, de még hozzácsaptam azt is, ami nekem eszembe jutott. 🤷🏻♀️ Nincs ezzel baj, szerintem.
2022. márc. 13. 18:26
6/6 anonim válasza:
5 nem ezért írtam amúgy 2-es vagyok hanem pont hogy amit te is mondtál hogy ez lélektani inkább + nyilvánvaló hogy keverve vannak az emberi dolgok hiszem az állatok a kígyók kivételével mind emberi alakjuk van 😵 szerintem akkor már a kígyóknak is lehetett volna kezük lábuk mert amúgy a valóságban is van csak vissza vannak fejlődve nekik! (Kigyo csontokon lehet látni a kezeket és lábakat is)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!