Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Nem akarom megnézni a steins;g...

Nem akarom megnézni a steins;gate 0-át. Jól teszem?

Figyelt kérdés
Bármit amit hallottam róla az az hogy sokkal rosszabb mint a setins;gate, depresszív az egész, mindenki szomorú benne, a karekterek és személyiségei teljesen mások. Nem akarom hogy a tökéletes első évad után játszanak az érzelmeimmel és végül rossz véleményem legyen a sorozatról. Tényleg gyilkolásszák az írók a szerethető karaktereket benne? Tényleg behoznak felesleges újakat? Tényleg gagyi az animáció?
2022. márc. 1. 16:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én vegigsírtam az egészet. Megeri neked sírni?
2022. márc. 1. 17:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, leginkább ezért nem szeretném megnézni. Szeretem ha egy sorozat megérint lelkileg de kínozni nem akarom magam..
2022. márc. 1. 18:11
 3/8 anonim ***** válasza:
32%
Ez érdekes, én végigszenvedtem a középszerű első évadot, míg a nulladik évad engem magával ragadott.
2022. márc. 1. 22:38
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

Kicsit depis az eleje de nem az a baj vele. Az új szereplők nekem nagyrészt tetszettek. Az animációval sem volt bajom.

A végére teljesen szétcsúszott a történet meg nagyon nagyon erőltetett a drámázás amit ott letoltak. Bár ezzel sokan nem fognak egyetérteni, mások szerint az Angel Beats meg a Your Lie In April is milyen szép meg szomorú. Szerintem leginkább csak izzadtságszagú, és ugyanezt éreztem az SG0 esetében is.

2022. márc. 4. 11:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Elkezdtem megnézni, most járok körülbelül a 10. résznél és semmi sem igaz amit olvastam. Az animáció még talán jobb is, az új karakterek meg szerethetőek, Maho meg az egyik kedvencem lett. Sírtam az örömtől és szomorúságból is. A mai napig csak a steins;gate-n érzékenyülök el ennyire.
2022. dec. 14. 01:57
 6/8 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező, én írtam, egyedül ugyanezt, amit most te! Lásd: a hármas a válaszom:

"Ez érdekes, én végigszenvedtem a középszerű első évadot, míg a nulladik évad engem magával ragadott."

Bezzeg jól le lettem pontozva, miközben egyébként ugyanazt élted meg, mint én.

(Azt egyébként nem tudom, ki pontozta le annyira válaszom.)

2022. dec. 15. 01:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Én most nézem a steins;gate 0-át még az elején járok. Nekem tetszik ez is. De valahogy az animáció (régiesebb) Volt nekem a steins;gate-be ami nekem jobban tetszett.
2023. febr. 4. 20:19
 8/8 anonim ***** válasza:
54%

"Bezzeg jól le lettem pontozva, miközben egyébként ugyanazt élted meg, mint én."

Kivéve, hogy a kérdező nem tartja középszerűnek az alapsorozatot

2023. máj. 29. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!