Mikor szokták ki adni az új demon slayer részeket és mikor szokták le fordítani?
De ne zavarjon komolyan hogy heti szinten van ez a kérdés! A Biztonságért jelentem ha elsonek tetted fel nem történik semmi!
De le írom
Indavideon kimetsu no yaiba névvel megtalálod ahol heti szinten jön ki az angol megjelenést követően pár nappal!
A Kimetsu No yaiba:juukaku-hen èvadot japánban 2021.Dec.5 től - 2022.Feb.13 ig adták ki. Hetente 1 rèszt adtak ki, Összesen 11 rèszt. Ha kijött a rèsz, utána várni kell pár napot hogy lefordítsák angolra, utána megint várni kell pár napot, hogy Lefordítsák magyarra. Azthiszem minden szombaton került fel indavideo ra.
Ezt azèrt írtam le, mert a kèrdèsedből kiindulva, azthiszem eddig valamivel nem voltál tisztában, azok közül amiket az elöbb leírtam.
A következő èvaddal kapcsolatban mèg semmi sem hivatalos, de valamikor 2023 tavasszal vagy ősszel várható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!