Hogy tudok regisztrálni a nanashi.hu oldalára?
Csak bemásolás, mert fiók nélkül ez sem látható:
Sziasztok!
Sajnos úgy tűnik, bármennyire is próbáljuk védeni a munkáinkat, azok mindig újra és újra kijutnak valakitől. Néhány hónappal ezelőtt végső elkeseredésünkben újabb módszerrel próbálkoztunk be, hogy legalább a maradék, még nem lelopott animénket (és mangánkat) meg tudjuk menteni.
Mivel a tolvajbanda általában évente egyszer jött és vitt számtalan fordítást, bevezettük, hogy automatikusan inaktívvá válik azok fiókja, akik hosszabb ideig nem lépnek be. Tehát aki nem ténylegesen olvasni/animézni jár fel hozzánk, csak időnként beugrik lopni, ne legyen rá lehetősége.
Ezzel egyidőben utolsó túlélési kísérletként lekapcsoltuk a regisztrációt, hogy ne tudjanak újraregisztrálni, miután legalább 5-6 gyűjtoldalas fiókot töröltem az oldalunkról. (Ezzel sajnos sok normális emberrel szúrtunk ki, akiknek így már esélye sincs arra, hogy nálunk olvassanak, videózzanak.)
De két nappal ezelőtt a MagyarAnime még így is kifosztott minket. Szó szerint. Mindenünket vitte. Az utolsó legapróbb 5 perces animációig. Olyan alkotásokat, amiket én a saját pénzemen vettem meg külföldi oldalakról, hogy le tudjam fordítani. (És amiket enélkül esélyetek sem lett volna megnézni videó és angol fordítás hiányában.) Nem mártírkodni akarok és szívesen költöttem az oldalra, de ezeket az összegeket azért fizettem ki, hogy a művek NÁLUNK legyenek megtekinthetőek. Ők pedig kifejezett kérésünk ellenére ismételten magukévá tettek mindent.
Nos, mivel a regisztráció nem működik, videóinkat és azok elérési URL-jeit pedig csak bejelentkezett felhasználóink látják, ez mindössze kétféleképpen történhetett.
1. Egy olyan illető állt be közéjük munkatársnak, aki az oldalunkon is animézni és olvasni szokott. Aki tudja, hogy mennyire szenvedünk a tolvajbandával, ennek ellenére is elárult minket.
2. Miután mi kétségbeesetten kapálózva és a saját csapatunk életben maradását kockáztatva lekapcsoltuk a regisztrációt, valaki kiadta a belépési adatait másoknak. Azok pedig a jószándékkal visszaélve átadták tartalmainkat a MagyarAnimének. Emberek, nem véletlenül nincs regisztráció! Ezzel nem jó fej vagy, csak megölsz minket!
Sajnálom, én ezek után tényleg semmi értelmét nem látom, hogy továbbra is animét vásároljak és fordítsak nektek. A magyarok többsége a félrefordított gányszabot választja, ha pedig véletlenül valamit nem visznek a gányszabosok, azt lelopják tőlünk. Én ebbe úúúúúúúúúgy belefáradtam.
Gondolkodtam, hogy kiírjam-e a történteket, mert az emberek többsége úgyis szarik bele mindig mindenbe. De aztán úgy voltam, hogy igenis tudjátok meg: nem azért nem csináljuk, mert lusták vagyunk, vagy mert meguntuk. Hanem azért, mert a magyarok maguk nyírnak ki minket.
Fájdalmas rádöbbeni, hogy csupán ennyi köszönet jár a munkánkért. 🙁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!