Gaarabol amikor kiszedik az egyarkut utána hogyan tudja használni a képessége?
Figyelt kérdés
Ha jol értem a homok uralása az shukakaku miatt van. Viszont ha már nem junjuriki akkor miért nem szűnt meg a képessége?2022. febr. 26. 23:33
11/15 anonim válasza:
10 nem spoilereztem! Ha volt is SPOILER akkor azt ki írtam többször is valamint magam sem lattam a véget mert csak az animet nézem te szerencsétlen!
12/15 anonim válasza:
"ja amúgy lehet beszélni geopolitikáról is ha akarod meg ha képes is vagy rá!"
Ez lenne az autista verziója annak, hogy "gyere ki a hóra, játsszuk le ököllel, ha van hozzá tököd"? 😀
Szívesen beszélgetek veled bármiről, higgadt hangnemben. Ne sajnáld tőlem az öt pipámat, ez a legnagyobb flexem az életben.
13/15 anonim válasza:
A kettes válaszolónak van igaza. A ninja háború során, amikor az apját feltámasztják elmondja, hogy a homok azért védelmezi, mert az anyja lelke tovább él benne. Maga a képesség hozzátartozhat ahhoz a kage vonalhoz, de Gaara homokjának a különleges működését nem Sukaku ereje adja, hanem az anyja mivoltából lett a homok különleges.
14/15 anonim válasza:
Én is a konkrét jelenetre emlékeztem, azért mertem leírni ezt a választ. De úgy látszik, a többiek szerint haszontalan volt. :D
(2-es voltam.)
15/15 anonim válasza:
13 vagyok: sőt külön ki is emeli az apja mielott lepecsételik, hogy az erő ami a homokban lakozik az nem Sukaku ereje, hanem az anyjáé.. és a homokbol ki is rajzolódik akkor az anyja alakja, ahogy Gara felett lebeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!