Gaarabol amikor kiszedik az egyarkut utána hogyan tudja használni a képessége?
2-es hülyeséget beszélsz!
Először is gaarának és shukkakunak tényleg nagyon hasonló képessége van! Nem tudni hogy most azért alakult igy mert gaara a kezdetek óta jinchuriki (mivel ez is hatással van rá)
Gaara a kazegake klánba tartozik azaz 3-4. Kazegake azonos klánba tartoznak
Nekik a kekkei genkai képességük a mágnes elem és azon belül az a stilus ami a mágneses port/szemcsét irányítja!
A 3. Kazekage a vasat tudta irányítani por formájában
A 4. (Gaara) apja elvileg tanulmányozta shukkakut és így fejlesztette ki az arany por használatát (ugye a 3. Kazekage az teljesen máshogy használja mivel formákba rendezi ellenben a 4. Úgy használja mintha homok lenne)
Gaara nem a föld port tudja irányítani mivel az nem mágneses hanem a sivatagi homokot! (A legtöbb sivatagi homok az szilícium alapú ami mágneses egy ponton)
Gaara-nak is meg van ez a kekkei genkai képessége és valószínűleg azért lett a homok mert a születése óta shukaku hordozója!
Az ex jinchurikik is megkapják a bijuuk nehány képességét nézd meg pl naruto tudta használni az összes bijuu képességét egy bizonyos fokon!
De ettől függetlenül gaaranak shukkaku nélkül is meg van ez az erő !
4 hagyjuk már jó! -.-
Te is mit keresel akkor itt? Rád is ugyan úgy igaz most is le írtál egy esszét csak mert nem értettem veled egyet + màr autista is vagyok ! 😵😅😉
Hagyjuk már jó
Meg át is szivargott belőle nèmi kèpessèg a hosszú együttlètük során
(Mint ahogy a venom szimbióta is átvette pókember kèpessègeit rèszben, amìg együtt voltak az első titkos háború után)
oO nekem most esik le, ez a te voltál az aki valami Attack on Titan kérdés alatt kezdél el kvantumfizikáról dumálni, aztán meg pofátlanul lespoilereztél mindent 😂
Így már értem miért hívjátok autistának, de azért ne sértegessük már az autistákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!