Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Gaarabol amikor kiszedik az...

Gaarabol amikor kiszedik az egyarkut utána hogyan tudja használni a képessége?

Figyelt kérdés
Ha jol értem a homok uralása az shukakaku miatt van. Viszont ha már nem junjuriki akkor miért nem szűnt meg a képessége?

2022. febr. 26. 23:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Ha jobban szemügyre vesszük a képességeit gaara-nak és Shukakunak, akkor lényegében mind a ketten hasonlóan homokot használnak. Véleményem szerint csak felerősítette gaara képességeit és mivel elég ramaty pecséttel volt elzárva, így shukaku jobban kitudta használni ezeket. Miután kiszedték belőle a bijuut, így könnyen a maga uraként fejleszthette a képességeit anélkül hogy bárki belülről zavarná azt.
2022. febr. 27. 00:10
 2/15 anonim ***** válasza:
46%
Úgy, hogy a "homokuralom" képességét nem Shukakunak köszönhette, hanem az anyjának, aki mindenáron védelmezni szerette volna.
2022. febr. 27. 00:34
 3/15 anonim ***** válasza:
8%

2-es hülyeséget beszélsz!

Először is gaarának és shukkakunak tényleg nagyon hasonló képessége van! Nem tudni hogy most azért alakult igy mert gaara a kezdetek óta jinchuriki (mivel ez is hatással van rá)

Gaara a kazegake klánba tartozik azaz 3-4. Kazegake azonos klánba tartoznak

Nekik a kekkei genkai képességük a mágnes elem és azon belül az a stilus ami a mágneses port/szemcsét irányítja!

A 3. Kazekage a vasat tudta irányítani por formájában

A 4. (Gaara) apja elvileg tanulmányozta shukkakut és így fejlesztette ki az arany por használatát (ugye a 3. Kazekage az teljesen máshogy használja mivel formákba rendezi ellenben a 4. Úgy használja mintha homok lenne)

Gaara nem a föld port tudja irányítani mivel az nem mágneses hanem a sivatagi homokot! (A legtöbb sivatagi homok az szilícium alapú ami mágneses egy ponton)

Gaara-nak is meg van ez a kekkei genkai képessége és valószínűleg azért lett a homok mert a születése óta shukaku hordozója!

Az ex jinchurikik is megkapják a bijuuk nehány képességét nézd meg pl naruto tudta használni az összes bijuu képességét egy bizonyos fokon!

De ettől függetlenül gaaranak shukkaku nélkül is meg van ez az erő !

2022. febr. 27. 01:18
 4/15 anonim ***** válasza:
49%
Te normális vagy amúgy? Mármint minden Narutós kérdés alá csípőből kirázol esszéket bármelyik szereplő képességeiről vagy bármelyik történetszálról, oldalakon keresztül képes vagy elvitatkozni akárkivel, aki valamiben nem ért egyet veled az animével kapcsolatban. Ha kiírásra kerül egy kérdés Naruto témában, 100%, hogy kommentelni fogsz alatta. Autista vagy? Mindenféle sértő szándék nélkül kérdezem (ők szoktak ennyire rápörögni egyetlen specifikus érdeklődésre).
2022. febr. 27. 01:26
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nincs ezzel semmi baj, csak ha már ilyen szép kis esszéket ír legalább hiteles is lenne.
2022. febr. 27. 10:26
 6/15 anonim ***** válasza:
5 miért nem hiteles? Akkor nézd meg az anime részeket + ninja könyveket !
2022. febr. 27. 12:07
 7/15 anonim ***** válasza:
24%

4 hagyjuk már jó! -.-

Te is mit keresel akkor itt? Rád is ugyan úgy igaz most is le írtál egy esszét csak mert nem értettem veled egyet + màr autista is vagyok ! 😵😅😉

Hagyjuk már jó

2022. febr. 27. 12:09
 8/15 Hintalow ***** válasza:
100%

Meg át is szivargott belőle nèmi kèpessèg a hosszú együttlètük során

(Mint ahogy a venom szimbióta is átvette pókember kèpessègeit rèszben, amìg együtt voltak az első titkos háború után)

2022. febr. 27. 12:14
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
4 ja amúgy lehet beszélni geopolitikáról is ha akarod meg ha képes is vagy rá! Vagy csak a jó emberkedés megy azzal az 5 pipaval? 😉
2022. febr. 27. 12:17
 10/15 anonim ***** válasza:
78%

oO nekem most esik le, ez a te voltál az aki valami Attack on Titan kérdés alatt kezdél el kvantumfizikáról dumálni, aztán meg pofátlanul lespoilereztél mindent 😂

Így már értem miért hívjátok autistának, de azért ne sértegessük már az autistákat...

2022. febr. 27. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!