Melyik a legdurvább anime, amit eddig láttál? ( Ami nagyon gyomorforgató, sokkoló volt, mert például kínzás, erőszak, emberdarabolás volt benne stb.)
Figyelt kérdés
2022. febr. 12. 13:22
2/11 anonim válasza:
Grisaia no Kajitsu. Bár nem gore, de a covid kezdetén rohadt jó kikapcsolódás volt nekem a felfordult világban. Nagyon elmebeteg története van az animének. Furcsa egy mű, sokan nem is szeretik.
3/11 anonim válasza:
legsokkolóbb vizuális elemek:
Higurashi, Elfen Lied
legdurvább kínzás:
Griffith 1 évig tartó kínzása a Berserk-ből
legsokkolóbb történet:
Emergence: Metamorphosis (egy hentai manga, nem anime)
4/11 anonim válasza:
Bleach
Anthore
Blood c
Gosth Hound
Hellsing
Nálam nem a vér meg a szörnyetegek, erőszak stb kavarják fel a gyomrom hanem mikor kiszámíthatatlan vagy éppen kiszámitható a cselekmény,de persze engem Pl Bleach mikor Ichgo egy "mesterséges lélek piruiát" vetbe és az magától faképnél hagyta Ichigot.
Vagy a Gosth Houndban akkor amikor a "fekete árny ember" kirohant az útra és el gázolta egy aúto.
5/11 anonim válasza:
Nem sorolnám a legdurvábbak közé, de ilyen a Parasyte, Deadman Wonderland és a Devilman Crybaby is. Az ismertebbek közül a Tokyo Ghoul.
6/11 anonim válasza:
a Hellsingben sok a hentelés, de van benne egy szereplő a 4. részben (direkt nem árulom el kicsoda a spoiler elkerülése végett,de egy nőről van szó) akit tizenöt percen keresztül megkínoznak, megölnek, és szinte megerőszakolnak. én bírom a gore-t meg mindent, de attól kifejezetten rosszul éreztem magam.
8/11 anonim válasza:
Elfen Lied de az se igazán mert birom ezt a mufajt
9/11 anonim válasza:
Corpse party. Beteg horror anime, csak négy rész, de én ennyi belet még biológiaórán sem láttam. Amúgy érdekes megnézni, az 'annyira szar hogy már remek' kategória egyik csúcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!