Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik a legdurvább anime,...

Melyik a legdurvább anime, amit eddig láttál? ( Ami nagyon gyomorforgató, sokkoló volt, mert például kínzás, erőszak, emberdarabolás volt benne stb.)

Figyelt kérdés

2022. febr. 12. 13:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Boku no Pico
2022. febr. 12. 13:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Grisaia no Kajitsu. Bár nem gore, de a covid kezdetén rohadt jó kikapcsolódás volt nekem a felfordult világban. Nagyon elmebeteg története van az animének. Furcsa egy mű, sokan nem is szeretik.
2022. febr. 12. 19:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

legsokkolóbb vizuális elemek:

Higurashi, Elfen Lied

legdurvább kínzás:

Griffith 1 évig tartó kínzása a Berserk-ből

legsokkolóbb történet:

Emergence: Metamorphosis (egy hentai manga, nem anime)

2022. febr. 12. 19:49
 4/11 anonim ***** válasza:
68%

Bleach

Anthore

Blood c

Gosth Hound

Hellsing

Nálam nem a vér meg a szörnyetegek, erőszak stb kavarják fel a gyomrom hanem mikor kiszámíthatatlan vagy éppen kiszámitható a cselekmény,de persze engem Pl Bleach mikor Ichgo egy "mesterséges lélek piruiát" vetbe és az magától faképnél hagyta Ichigot.

Vagy a Gosth Houndban akkor amikor a "fekete árny ember" kirohant az útra és el gázolta egy aúto.

2022. febr. 13. 02:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem sorolnám a legdurvábbak közé, de ilyen a Parasyte, Deadman Wonderland és a Devilman Crybaby is. Az ismertebbek közül a Tokyo Ghoul.
2022. febr. 13. 18:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
a Hellsingben sok a hentelés, de van benne egy szereplő a 4. részben (direkt nem árulom el kicsoda a spoiler elkerülése végett,de egy nőről van szó) akit tizenöt percen keresztül megkínoznak, megölnek, és szinte megerőszakolnak. én bírom a gore-t meg mindent, de attól kifejezetten rosszul éreztem magam.
2022. febr. 13. 22:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Devilman Crybaby
2022. febr. 14. 01:28
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Elfen Lied de az se igazán mert birom ezt a mufajt
2022. febr. 14. 16:58
 9/11 anonim ***** válasza:
91%
Corpse party. Beteg horror anime, csak négy rész, de én ennyi belet még biológiaórán sem láttam. Amúgy érdekes megnézni, az 'annyira szar hogy már remek' kategória egyik csúcsa.
2022. febr. 14. 19:59
 10/11 anonim ***** válasza:
77%
Parasyte, Devilman Crybaby
2022. febr. 15. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!