Keresek egy animét egy jelenetett leírás alapján ?
Tudom tű a szénakazalban de hátha mázlim lesz és pont tudja valaki .
Szóval nem egy ismert battle shoen vagy vagy yaoi-bl animéről van szó , azt már most megírom. Valami tucat anime lehet asszem.
Adott egy fehér hajú (hasonló a hajtípusa mint a Noblesből Cadis entramának (a félhosszú változat) fél meztelen pasi olyan 18 20-on éves elején , csak egy hosszú nadrág van rajta , és hátra van kötözve vagy bilincselve a keze.
Elfogták és visszahozták hangulatú volta jelenet mert a goré szintén fiatal (asszem) barna hajú rövid hajú srác odament hozzá szemből és megsimogatta a feje tetejét, (vagy csak megragadta)
Közvetlen ezután a következő jelenetben már vele együtt sétált el, ő már volt nem megkötözve. Szóval valami társuk lehetett , vagy olyan jófiú ellenség akivel nem bánnak durván..és inkább kishal mint főszereplő epick karakter..
Ez egy amolyan bazi nagy hangárban volt sötét tág helyen.
Nem a Vámpírnight az tuti.
Nem a Deat Note.
Valami egymással harcolós de nem olyan misztikus módon (mondjuk nem mondom biztosra mert csk ezt a jelenetet láttam)
Nem valamiféle maffia anime.
Nem olyan pálcika emberes szerű a rajzolása hanem normalis.
Nem a Tokyo Revens jellegű.
A TG eleggé ismert hajpolt anime (volt) írtam, hofy valami nem felkapottról van szó
Ha a feherhajúra a főszereplőt érted akkor nem, mert neki rövid a haja.
Ez valós jelen volt és nem a szereplő pszichés terrorizálasa
Mint írtam , fél hosszú hajú vállig érő haja volt és nem varázserővel rendelkező valaki. A hangulata olyan volt mint a Nobblesé a főszereplő hajtípusa de nem a Nobless maga...De azért átnézem...
Nem romantikus akcióvígjáték...
Talán elmentettem az Google crome könyvjelzőbe, úgyhogy végülis nem rossz ha írtok címeket, csak olvassátok el a kizáró szöveget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!