A Mondoconra milyen korosztály jár? Vannak idősebbek (gondolok itt 25 év felettiekre) vagy inkább csak tizenévesek?
Figyelt kérdés
2022. febr. 12. 04:35
1/4 anonim válasza:
A mostani korosztályt nem tudom, úgy bő tíz éve többnyire 17-27 év közöttiek jártak, de persze voltak fiatalabbak, sőt, gyerekek is meg egészen idősek.
2/4 anonim válasza:
Simán járnak 25 felettiek is. És később még többen lesznek valószínűleg, hiszen felnőtt egy generáció animéken. Bár én ha 30 felett lennék, már nem érezném, hogy helyem van Conon. De még csak 19 vagyok, 27-28 éves koromig simán ki fogok járkálni.
3/4 anonim válasza:
Harminc feletti jelen, és igenis úgy érzem, helyem van a conon, csak a megfelelő baráti társasággal kell menni. (Akik nyilván nem tizenévesek, hanem 33-40 közöttiek)
4/4 anonim válasza:
Szerintem eléggé el van osztva összességében a korosztály, sok a 30 körüli ember is tapasztalataim szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!