Vicces idézetek, szövegek animékből, amelyek valamiért megmosolyogtatnak, megnevettetnek? Neked melyek a kedvenceid?
Például az alábbi valamiért még mindig megmosolyogtat:
Hayate no Gotoku: ''Az,ki képes komornyikká válni,képes a világ urává is válni.''
Lovely Complex
– Most hogy mondjátok láttam ma a nyomit.
– Hol láttad?
– Az állomásnál. Valahogy így gubbasztott egy padon. Mondtam neki hogy „Mi van hülye?" de nem felelt.
– Otani olyan sötét, hogy mellette egy vödör szén atomvillanás.
– De cuki. Ezen a világon ilyen cuki lányok vannak? Vajon én miért nem vagyok ilyen? Kegyetlen az Isten…
Úúúú igen van pl itt ez a kettő amit nagyon imádok:
"Nem lusta vagyok, csak nagyon motivált hogy ne csináljak semmit"
"Ne törd össze senki szivét abból csak 1 van neki törd össze helyette a csontjait abbol van neki 206"
Yu yu hakusho
Amikor mondja
Kuwabara:Ez van ezt kel
szeretni.
*
Kurama:Sajnos de mi nem hordozun Hiei darabkákat.
*
Kuwabara:Na jól van meg mutatom most hogy mit is tudok.
Koenma:Mit tegyünk a sírodra Nárcizt vagy tulpánt?
Naruto
Naruto:Én vagyok a hokage taknya.
3 vagyok
Yu yu hakusho
Amikor Kuwabara és Yusuke veszekedik az egyik Kuwabara párti ilyet szól
-Ezek 2 úgy civakodnak mint egy férj és feleség.
Botan közbe vág
-Melyik a férj semelyik a feleség mert nem mindegy.
Botan és Kuwabara támogatoi elképzelték az esetet és az vélemény született meg hogy "fuj" .
Sajnos én nem írom az ilyen mondatokat pedig annyira jók. Egyszer írtam egyet le a domestic na kanojból, mert nagyon megérintett:
Legyen szó akár szerelemről, álmokról vagy, családról, mikor erős érzelmek születnek, gyakran fájdalommal járnak.
Úgy gondolom ez az érzés értékes tapasztalatként könyvelhető el.
Hát miért nem próbálod követni a szíved dallamát?
Bárhova is vezet téged, képes leszel rálelni arra a bizonyos érzésre, amit jelenleg érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!