Melyik AoT évad tetszett/tetszik nektek eddig a legjobban?
S3 part 2 monumentális volt (még mindig az x) ). Tele érzelmekkel, hatalmas döntések, a karakterek rengeteget nőnek, borzasztó komoly dolgok történnek, és (bár az előző évadok se kivételek ez alól) kib@szott gyönyörűen van animálva.
Pár hetente újranézem az első epizód utolsó pár percét (onnantól hogy SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER megtalálják Reinert), és minden alkalommal rohadtul élvezem.
Nekem ez volt az első animém és mai napig ez a kedvencem, vagy százszor újra tudnám nézni!
Ami 4.évadot illeti az animálás gyönyörű!!! Viszont én a régebbit jobban szerettem, (valószínűleg azért, mert azt szoktam meg) mert valahogy sokkal inkább megvolt az az igazi Attack on Titan érzésem mikor néztem.
Én igazából mindegyik évadot egyformán szeretem, talán az 1. évadhoz és a 3. évad első feléhez jobban húz a szívem!:)
(Imádtam amikor a női titánt üldözték az valami eszméletlen volt:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!