Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Mangák vannak olyan ismertek...

A Mangák vannak olyan ismertek és sikeresek mint a Marvel képregények ?

Figyelt kérdés
Globálisan gondolom persze. Van olyan ismertsége Narutonak , mint mondjuk Vasembernek ? Meg persze bevétel szinten is érdekelne. Gondolom Animéket azért a Marvel mozik leelőzik

2022. jan. 23. 20:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az összehasonlítás nem igazán szerencsés. A két műfaj célközönsége alig fed át. Nem mindegy, melyik mangát hasonlítod össze melyik Marvel képregénnyel. Ezek fényében a mindenféle gazdasági mutatókkal aranyosított eladási adatok kibogarászása meg magában megérné egy gazdaságtanos BSc szakdolgozatot.
2022. jan. 26. 18:01
 12/14 A kérdező kommentje:
#11 Szerinted kik a célközönsége a Mangáknak és kik a Marvelnek ? Én abból indultam ki, hogy ezek a fiatalokat célozzák meg többnyire
2022. jan. 26. 18:38
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A Marvel képregények tipikusan nyugati típusú, szuperhősös képregények, amiket a szuperhős rajongók fogyasztanak. Ezzel szemben a mangák keleti típusúak, és kB bármilyen témát tartalmazhatnak. A Naruto példánál maradva: ninjákat. Saját tapasztalataim alapján ki merem jelenteni, hogy elég kevesen rajonganak egyformán, vagy összemérhetően a nyugati szuperhősökért és a keleti ninjákért. (A keleti ninja helyére be lehet helyettesíteni halálistent, elmepárbajt, kalózokat, verekedő csillagharcosokat, stb.)

Így értettem, hogy nem ugyan az a célközönség. Szerintem a két műfaj nem konkurenciája egymásnak.

Persze, tevedhetek is, észérvekkel meggyőzhetsz, hogy nem jól látom.

#11 voltam.

2022. jan. 26. 18:59
 14/14 anonim ***** válasza:

"a pókember mint legsikeresebb marvel képregány 387 milliót adott el csak hát bő 60 év alatt...

jó persze ott van még

x-men 260 millió megint csak 60 év"

A Pókemberből 909 milliót adtak el az X-Menből 770 milliót

[link]

2022. febr. 22. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!