A Mangák vannak olyan ismertek és sikeresek mint a Marvel képregények ?
a naruto mint bevétel sokkal sikeresebb...
manga
anime
figurák
jelmezek
játékok!
az ismertsége is nagyobb
jó persze mára már a marvel filmek kinőték magukat de igazából az első bosszúállók film előtt nem volt olyan szinten ismert! ellenben a naruto már előtte 5 évvel az volt...
kapásból a naruto manga sikeresebb mint a marvel képregények mivel a marvel mint képregény még mindig a hardcore képregény olvasók közt népszerű! valamint ott nagyon sok felé megy a pénz mivel 1001+ ember találja ki írja meg rajzolja meg a storyt ellenben a naruto mangát kishimoto rajzolta + 1-2 max 3 ember segített neki!
de kapásból a naruto manga 250 millió példányt adott el! és akkor még ott vannak a hobbi fordítók is...
a pókember mint legsikeresebb marvel képregány 387 milliót adott el csak hát bő 60 év alatt...
jó persze ott van még
x-men 260 millió megint csak 60 év
amerika kapitány 210 és 80 év alatt!!!
és ezek voltak a legsikeresebb képregények! de mind ezt egy brigád megannyi generáció ellenben kishi egyedül!
alapból sokkal több bevétele volt a narutoból meg 20 év alatt sem!!!(durván 15 évig rajzolta a narutot) 250 milliós eladást produkált amit egyedül a pókember volt képes túllépni igaz 60 év alatt... és azt is több ember rajzolta és több ember találta ki szóval....
igen a mozi az más de ott vannak is kiadások de ahogy mondtam
narutonak ott van nagyon sok minden és nem 100 ember veszi ki a megérdemelt részét! ellenben ugyan olyan ismert
Szerintem a marvel sokkal ismertebb. Mert én Pl a Naruto igaz anime de nekem ez volta 9 animém.Szóval a marvelt sokkal elöbb ismertem. Szerintem de lehet hogy az anime manapság már a legtöbb embert meg fertőzte az anime. Szerintem az anime jóval drágább a készítése mert sok része van 1-nek. A marvelnél meg egy film 1-2 óra.
Én így gondolom.
3 vagyok rosszat írtam.
Szerintem ha mangáról van szó meg képregényről akkor a manga sikeresebb.
3 azért a marvel filmek sokkal drágábba kerülnek mint a naruto anime!!!
lehet hogy volt 700+200 rész de a marvel filmek dollár milliárdos költségeik vannak!
Avengers: Endgame $2,797,800,564
Avengers: Infinity War $2,048,359,754
Spider-Man: No Way Home $1,691,110,988
na szóval a végjátk került közel 3 milliárd dolcsiba ami kb...
840.000.000.000 ft!!!!!
segítek kiejteni!
840 milliárd forint..............................................................................................................................................................
ehhez képest a mcu 23 milliárdot... amit viszonyítva nézve a naruto sokkal de sokkal sikeresebb!
ha azt nézzünk hogy ez a 3 marvel film durván 7 milliárdba fájt akkor a profit szempontjából a naruto sokkal erősebb!
8 tényleg pedig a költséget írtam be.... :/ akkor csak 356 millió dollár ":D
valamivel több mint 1 milliárd ft....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!