A kérdező szavazást indított:
Angol
Magyar
51 szavazat
1/16 anonim válasza:
Miért kérdezed?
Személy szerint csak akkor nézek magyar felirattal, ha egy jó csapat fordítja (pl uraharashop), különben viszont angolul.
2/16 anonim válasza:
magyar elsősorban, ha nincs vagy ha nem tudok már várni, akkor angol
bár volt olyan is, hogy angolul kezdtem el, aztán láttam, hogy van magyar is a sok más nyelv mellett, de maradtam akkor az angolnál már
3/16 anonim válasza:
Crunchyroll-t használok a kényelem miatt, úgyhogy kötve vagyok az angolhoz. Egyébként ha lenne magyar felirat rajta akkor azt használnám :)
4/16 anonim válasza:
Angol. Nem tudom, nekem valahogy fura, ha magyarul nézem.
5/16 anonim válasza:
Mostanában inkább magyar mert a megbízhatóbb illegális külföldi animés oldalakat sorban lelőtték az elmúlt két évben, úgyhogy marad az indavideo.
6/16 Hintalow válasza:
Angollal nézem már nagyon régóta, a régebbi/kevésbé ismert animékhez nem nagyon van amúgy sem magyar felirat, nem is online nézem, még abban szocializálódtam, hogy le kell szedni a jó kis 1080p-s release-t, azokban meg úgy is integrálva van az angol felirat.
7/16 anonim válasza:
Természetesen angol. Ha lenne magyar, akkor se nézném azzal, mivel sokkal több hiba van benne általában.
Az angolt japánól szokták fordítani, viszont a magyart már angolról, emiatt több benne a hiba.
8/16 anonim válasza:
Én vegyesen nézem. Akkor nézem angolul ha lassan fordítják és nem akarom megvárni amíg elkészül a magyar, vagy ha kifejezetten bonyolult szókincse van. (pl steins gate)
9/16 A kérdező kommentje:
Most meglepődtem, azt hittem többen nézik angolul.
2022. jan. 8. 20:43
10/16 A kérdező kommentje:
De egyébként én is magyar felirattal nézem, angolul csak ritkán, vagy ha nincs hozzá magyar.
Elgondolkodtam, hogy lehet mindent angolul kéne néznem, mint a man of culture-ök
2022. jan. 8. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!