A bleach-et érdemes megnézni?
Most van felhypeolva, de ettől eltekintve még egy jó anime. Nekem például jobban tetszett, mint a Naruto. Meg aztán, érthető a hype, hiszen a bleach fanok éveken át várták a folytatást (köztük én is) és most végre kapnak.
Vannak benne buktatók, néha repetitív, de összességében egy kifejezetten élvezetes battle shounen.
2 nincs el nyújtva semmi! Vannak filler részek azokat kell kihagyni!
A story nem ismétlő szépen halad végig max a fillerek miatt érezted annak!
Kérdező az egyik legsikeresebb anime volt! A rajzolás a pedig a legjobb volt mert végig folyekony rajzolást használtak!
A világ jó és érdekes
Nagy elme játékokra ne számíts ez egy battle shounen nagyon de nagyon erős harci jelenetekkel!!!
366 részes de ebből 163 rész filler ami kb a fele! Azaz a valos story csak 170 rész körül van ami nem sok!
Ami nagyon rossz filler benne az az alternativ storyk amikor kiragadjak a karaktereket egy másik környezetbe… ez persze tényleg csak full időhúzás volt…
A baunt-os fejezet sem a legjobb mivel a kapitányok ereje nagyon alul marad!
Ami viszont jó az a zanpakutos materalizacio és a nozomi zöld haju lányos
"Lassan túl vagyok a 200. animémen és a Bleach még mindig benne van a top 20-30ban szerintem."
És ez mit akar jelentenni. Nekem 9 híján megvan az 1300 és nincs benne a top 700-ban.
6 ha van neked 1300 és még a 700-ban sincs bent akkor veled van a baj!
Amugy ha 1300 animet láttál akkor már mindent is láttál vele együtt minden rosszat szoval kötve hiszem az egészet hogy te ennyit láttál már… -.-“
Szellemek, mágia, világ megmentése, barátok megmentése, gigantikus küzdelmek, kardpárbajok.
Kb ezek mentén mozog a Bleach. A filler részek abszolút kihagyhatóak, de a fő történet egész jó.
A tök komoly vagy full depis részeket sokszor ellensúlyozzák humorral.
Nálam működött, bár nincs benne a top20ban. Tégy vele egy próbát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!