Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyek azok a rövid, de...

Melyek azok a rövid, de nagyon jó animék, amelyeket érdemes megnézni?

Figyelt kérdés

2021. dec. 26. 19:04
 1/10 anonim ***** válasza:
86%

mi legyen rövid? már mint nem a normál ~24 perc/epizód?

Danna ga Nani wo Itteiru ka Wakaranai Ken

Ore, Tsushima

Bessatsu Olympia Kyklos

Plastic Neesan (sok helyen egyben van az egész téve, de amúgy rövid 12 részes)

Aho-Girl

Mangaka-san to Assistant-san to

2021. dec. 26. 19:15
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

- Boku Dake ga Inai Machi (egyik legnagyobb kedvencem. Időutazós, dráma, intelligens krimi. 12 rész, minden másodperce, és a zenéje arany)

- Angel Beats (ez tip mix, vagy imádod, vagy utálod, legalábbis más példával még nem találkoztam. A nagyon mély története, megrázó végkifejlete és a hangulata miatt imádom, de teljesen meg tudom érteni azokat is, akik utálják: a humora, a stílusa és a történetvezetésére nem mindenki vevő, nagyon olyan hangulatban kell lennie az embernek. Nekem viszont az egyik nagy kedvencem, ajánlom. Túlvilág, harcok, meg nagyon-nagyon sok dráma, 13 rész)

- Charlotte (szupererős, iskolai történet, kezdetben shounenesebb, egyszerűbb, a második fele viszont egyértelműen seinen. Nagyszerű karakterek és hangulat, és történet. Nagyon egyedien kezeli a különleges képességeket. A vége nagyszerű lenne, de kissé összecsapott. Én nagyon kedvelem. 13 epizód ez is)

- Another (a kedvenc horror animém. Véresnek véres, annyira nem ijesztő, viszont a története és a karakterei miatt szerintem borzasztóan megéri megnézni. Én csak dicsérni tudom, holott megvannak persze a maga hibái. 12 rész)

- 91 days (zseniálisan megírt maffiasztori. Elég ennyit elmondani róla, pontosan tudod, hogy meg akarod-e nézni. Ha szeretted a Keresztapát, ezt is imádni fogod. Ha az nem ragadott meg, ez sem fog. 12 rész)

- Bunny Girl Senpai (egyik kedvencem, bár lehet ezen egy újranézés változtatna. Mindenesetre az animét és a regényt is imádom. Romantikus, fantasy, thriller, intelligens, komoly mégis, ha kell humoros. Elég komoly dolgokra hívja fel a figyelmet. 13 rész+movie)

- Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen (4 részes OVA, a Rurouni Kenshin anime előzménye, de nem kell ismerni a főszálat hozzá. A sima anime elég gyenge (én a mangát és a filmet imádom), az OVA viszont nagyszerű. Történelmi, romantikus, dráma)

- Plastic Memories (13 rész, romantikus, sci-fi, dráma. Az eleje nagyon gyenge, a vége zseniális.)

2021. dec. 26. 19:16
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

Asura - 1 rész × 75 perc

Tokiói Keresztapák - 1 rész × 92 perc

Memories - 3 rész × 37 perc

Inuyashiki - 11 rész × 22 perc

Devil's Line - 12 rész × 24 perc

Death Parade - 12 rész × 25 perc

Level E - 13 rész

2021. dec. 26. 19:25
 4/10 anonim ***** válasza:
86%

Petshop of horrors 4 rész

Ha szereted a nagyon retro japán horror storykat Sekai no yami zukan pár perc 1 epizód 13 részes

2021. dec. 27. 01:43
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

Ghost hound

Kakegurui

Silent Voice

Dr.stone

Jujutsu Kasein

Angeles of Death

2021. dec. 28. 01:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én az Another-t, The Promised Neverlandet, Hanako-kun-t vagy Shinkai Makoto filmjeit ajánlom.
2021. dec. 28. 21:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

6

A The Promised Neverland 2 évad (mondjuk a 2.-ról jobb nem beszélni...) és 23 rész, szóval az nem valami rövid.

2021. dec. 28. 21:35
 8/10 anonim válasza:
43%

Nem tudom mit értesz rövid alatt, de itt van pár:

-Vanitas no Carte

-Tokyo Revengers

-Sk8 the Infinity

-Given (Bl!)

-Jujutsu Kaisen

-Death Note

-Heaven Official's Blessing

-Death Parade

-Banana Fish

-Angels of death

-Vampire Knight

-The Millionaire Detective Balance: Unlimited

-Kakegurui

-Moriarty the Patriot

-Demon Slayer

2021. dec. 28. 22:11
 9/10 anonim ***** válasza:
37%

A romantikus animék rövidek általában, pl Say I Love You, My Little Monster, Ao Haru Ride, stb.

Ami rövid és nem romantikus: Demon Slayer, Sk8 The Infinity, Angels Of Death, Kakegurui

2021. dec. 29. 13:14
 10/10 Sakura-sama ***** válasza:
61%

Nekem ezek jutnak eszembe:

Tokyo revengers, Maou gakuin no futekigousha, Ijandere nagataro san, Vinland saga, Hamefura

Ezek 12-24 epizodosak

2022. dec. 20. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!