Akik látták a Haiykuu animét, ki a kedvenc karakteretek, és miért?
Kageyama - Habár elején parancsolgatott és flegma volt, annak ellenére sokat változott. Mások érdekeit is szem előtt tartja és egymást segítik Hinatával. Vannak vicces pillanatai is. ( Nem utolsó sorban bejön a külseje, de nem ez a fő szempont :D)
Kenma - Sokban hasonlítunk, én is hasonló természetű vagyok. Elején úgy tűnik, hogy nem annyira érdekli a röplabda,de ez nem így van.
Yamaguchi - Nincs sok szerepe az anime elején, de a második vagy harmadik évadban (nem emlékszem melyik évad) több szerepe lesz. Sokat küzdött azért, hogy jól teljesítsen a pozíciójában. Úgy gondolom, valamilyen szinten motiváló a karaktere
Sugawara - Ő az egyik legkedvesebb karakter, akivel valaha találkoztam. Segítőkész, törődik a csapattársaival. Neki is van(nak) vicces jelenete(i).(Az ő külseje is bejön :D)
Akaashi - Sokat van Bokutoval, motiválja őt és felvidítja. Nagyon jó barát.
Ennyi jutott eszembe kapásból, de nagyon sok karaktert szeretek ebből az animéből ( nemhiába az egyik kedvencem :D)
Hinata
Mert miniatűr. Meg kitartó.
Kiyoko
Mert a fiúk mindig csodálják őt.
Tsukishima
Mert nem veszi le a szemüvegét.
És még nem tört össze!
Kageyama
Mert magas és ő a "király"
Noya-san: a hangja és a vad, vidám karaktere miatt. Illetve nagyon menő liberó <3
De amúgy kb mindenkit szeretek. A párosok nagyon jók: Kuroo-Kenma, Hinata-Kageyama, Noya-Asahi, Bokuto-Akaashi, ect.
Nishinoya - egyszerűen imádom, egyik top kinem, nagyon sajnálom a 4. évados grafikája miatt.
Tendou - a mosolya, és ahogy Ushijimára néz. Ezeknél édesebb dolog nincs. A háttere/múltja kifejezetten tetszik és szó nincs rá, hogy mennyire szomorúvá tesz a tény, hogy nincs valaki, aki megölelgetné úgy igazán. Valljuk be, Ushijima nem ölelkezős fajta.
De amúgy Tanaka és Nishinoya aranyat érő barátságát imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!