Kedvenc 10 anime karaktered és miért épp ők?
Shi Seiran
Shi Ryuuki
Erwin Smith
Violet Evergarden
Gilbert Bougainvillea
Keiki
Canute
Aletta
Thorfinn
Diablo
Leginkább a személyiségük miatt kedvelem ezeket a karaktereket, nem egyel tudok azonosulni közülük
Naruto- Itachi, Naruto:
Az egész anime világban Itachi a kedvencem. Igazából ahogy megláttam egyből kötödtem hozzá, pedig akkor nem volt rá semmi indokom. Már jó idelye, hogy végig néztem a Naruto összes részét, mégis mégmindig élnek bennem az érzelmek amik az animéhez kötnek. 🧡🧡🧡
Igazából ódákat zenghetnék, hogy miért szeretem Itachit, ezért inkább annyit írok csak, hogy ha valóban létezne ő lenne a lelkitáram.
Naruto pedig nem a kedvenc karakterem, de muszály volt ide írnom, mert csodálom a személyiségét, ő az akire életemben mindig nagy szeretettel gondolok. 🧡💚💙
Boku no Hero Acedemia- Bakugo:
Na jó!😅 Igazából Ő az aki bekerülhet nállam a TOP 3 kedvenc anime karakterhez. Az animét csak a harmadik évadig néztem. De ha tovább nézném akkor csakis miatta lenne. Viccesen bunkó, flegma, és idegesítő. Mégis nagyon bírom a karakterét (Ha élne 100%, hogy nem járnék vele).
Attack on Titan- Levi:
Imádom a személyiségét. Rohadt menő, erős, inteligens, és megvan a saját humora. Az én szememben ő egy igazi férfi.
Banana Fish- Ash illetve Lee Yut Lung:
Ash számomra olyan karakter, akinek a története mindig elérzékenyít. Igazából csak amikor másodjára, harmadjára néztem végig az animét, jöttem rá, hogy valólyában mi történik és milyen nagy jeletősége van a cselekményeknek.
Lee Yut Lung hasonló képpen került bele a listámba, mint Ash, mivel rá is akkor fekttem nagyob hangsúlyt amikor megkomolyodtam. Igazából az egész animét akkor ajánlanám csak, amikor az ember megérti, és érzelmileg felnő ezekhez a dolgohoz.
Kimetsu no Yaiba- inosuke:
Hasonló okokból szerettem meg, mint Bakugot. 😅🙄
Monster- Dr. Tenma, Johan:
Dr. Tenma, aki rendkívül inteligens, nagyszerű agysebész mégis történik egy botrény ami megváltoztatja az egész életét, életfelfogását. Bevallom ennek az animének 2-szer fogtam neki és úgy gondolom jól is tettem, mivel érttebb felfogás kell hozzá, ugyanúgy mint a Banana Fish-hez. Tudom, hogy nem anime ajánlót kell írnom, de mégis kapcsolódik ennek a kérdésnek a válaszához. Johan a fő gonosz brutálisan megragadott, a kifinumultsága, a ravaszsága és bár furcsán és pszihopatán hangzik de a gyilkolási vágya és ahogy az emberekkel játszadozik.
One Punch Man- Saitama:
Szerintem iszonyatosan jól kidolgozták a karakterét. Az egész felépítése miszerint: kicsit ostoba és nyomot külselyű személy, mégis brutálisan erős és soha az életben senki nem győzi le, de ha oda teszi magát, vagány bikává változik (Igaz elég ritkán).
(Viewfinder- Asami, Akihto:
Na jó, ők nem igazán tartoznak bele a listámba, de muszály volt megemlítenem őket. Ugyanis számomra ők azok akik együtt (nem külön-külön) kerülhetnek fel csak erre a listára fel. Itt semmi indokot sem tudok mondani, hisz a történethez is máshogy állok.)
Rolymen Sukuna
Mér több mint 1000 éves
Natsu Drangel
Mert ő is idős mégsem látszik meg rajta.
Susan Sommers
Kiszámíthatatlan,sunyi meg tetszik a fényképezőgépje.
Saiki Kusuo
Egoista. Meg menő. Együtt érzés meg van,ha meglát egy csótány.
Bakugo Katsuki
Ugyan olyan mint én. Én is fel tudok robani néha.
Keisuka Baji
Nekem is néha ugyan olyan kedvem van mint neki csak ő meg is csinálja.
Haruno Sakura
Ő az én példa képem. *_*
Hisoka
Hajlékony s gyerek molesztáló. 🤣
Kanzaki Sensui
Jó a haja. Kicsit hasonlít Orachimarura.
Muzan
Hasonlít egy lányra.
Ja még van 2
Zack
Több kötöző van rajta mint mikor valaki le esik a fáról.
Ishigami Senku
Úgy néz ki mint akit meg rázott a 2 20. Meg jó hogy ő se öregedett meg néhány év alatt.
🤣Enyi lett.
^_^
Nagi no asukara animéből: Miumi, mert szerintem nagyon cuki, és nagyon meglepett, hogy van enája.
Jibaku Shounen Hanako-kun: Yashiro Nene, mert tetszik a neve, és szimpatikus.
Charlotte: Ayumi, ő is nagyon cuki, és engem is rosszul érintett, amikor meghalt.😭 De amikor Yuu visszament az időben és megmentette, az volt életem legszebb pillanata.😁
A.I.C.O.: Aiko és a "klonja", mert ő is szimpatikus, és tetszik a háttértörténete.
Lost song: Ezt az animét néztem legelsőnek. Kedvenc szereplőm Rin, mert vannak közös vonásaink...
Noragami: Hiyori,egyszerűen tetszik a magabiztossága, amikor a testen kívül van, mint egy szellem.
Kyoukai no kanata: Ai, mert szerintem nagyon cuki. És még Youmu.
Angel beats: Itt kettő is van.
Az egyiknek nem tudom a nevét, de a háttértörténete, az hogy a betörők megölik a testvéreit, ha nem adja át a vagyonukat.
A másik azt úgy emlegetik "Angel" igazán nem tudok róla sokat, de szimpatikus nekem. Asszem az igazi neve ( Kaname, vagy Kanade) nem tudom.
Most, nem jut több az eszembe. (Gomenne):(
Naruto bol Killer bee mert imádtam ahogy mondhatni szarik mindenre és elhiszi magárol hogy menő
Meg Gai sensei
Beastars ból Melon, nemtom tetszett stílusa meg hogy egy kis őrült
DB ből Vegeta mert engem is tud ösztönözni, hogy jobbá váljak mint mások
Demon Slayerből Inosuke szintén a stílusa miatt meg vicces
JoJo bol talán Joseph mert minden szarból vagy megoldotta hogy kikerüljön vagy Nigerundayo(futáás)
De abból JoJo kat mind nagyon imádtam, JoBro-k közül Polnareff volt nekem best
5 női karakter:
Holo, Wise Wolf of Yoitsu
Nadia la Arwall
Faye Valentine
Rally Vincent
Balsa Yonsa
Erős, önálló és talpraesett karakrerek, amellett, hogy megőrzik a femininitásukat, és nem válnak csöcsös férfivá. Nem a férfi szereplők kárára erősek és kompetensek, hanem hanem saját jogon azok.
5 férfi karakter:
Kraft Lawrence
Wenli Yang
Reinhard von Lohengramm
Spike Spiegel
Askeladd
Tradicionálisan férfias, de nem feltétlen hipermaszkulin férfiak, akik mernek valódi kockázatot, áldozatot vállalni, és felelősséget is ezek következményéért.
Akabane Karma: Imádom a személyiségét, amilyen ördögi és pszichopata, a kinézetétől elájulok
Nitori Aiichiro: Állati cuki és kitartó, megtesz mindent, hogy elismerjék
Gaara: Imádtam, ahogy megváltozott Naruto miatt és hogy kazekage lett
Haruno Sakura: A Naruto Shippuudenben baromi erős és határozott
Dazai Osamu: vicces, helyes és cuki
Tsukishima Kei: Tök jó, hogy benne van az egész lényében ez a lekezelő nemtörődömség, de közben komolyan veszi a dolgát, amennyire lehet
Jiro Kyoka: elsősorban a japán szinkronhangjáért vagyok oda, de baromi jó a kinézete is, a haja, meg az egész személyisége
Kocho Shinobu: Imádtam, hogy mikor elvesztette a nővérét, akkor is az ő példáját követte, mindig magabiztos és kedves
Temari: Nem hagyja, hogy egy férfi befolyásolja, mindig azt csinálja és úgy, ahogy ő akarja
Hinata Shoyo: Mindig bebizonyítja, hogy attól, hogy alacsony, ő a csapat egyik legjobb játékosa, de sosem vág fel vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!