Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ajánlanátok a Kaichou Wa...

Ajánlanátok a Kaichou Wa Maid-Sama-t?

Figyelt kérdés
Eddig két animét láttam, mindkettő romantikus és vígjáték (Lovely Complex és Toradora). Mennyire lenne érdemes bele nézni?

#anime #vígjáték #romantika #kaichouwamaidsama
2021. dec. 28. 17:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%
Annyira nem vagyok oda a romantikus animékért, de ez tetszett. Picit lassan történnek a dolgok, de ez nagyon sok másik ilyen anime esetében is így van, szerintem nem annyira lényeges. Összességében ajánlom.
2021. dec. 29. 21:26
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Én se vagyok oda különösebben a romantikus animékért, de ez nagyon tetszett. Igaz, hogy lassabban indul be a sztori, de azért ismerek sok olyat, ahol még lassabban. Nincs elkapkodva és mindent kihoz a maga 26 részéből. Arról nem is beszélve, hogy Usui, a főszereplő, nagyon hot benne😂Szerintem mindenképp tegyél vele egy próbát.
2021. dec. 30. 02:16
 13/16 anonim ***** válasza:
56%

Én most nézem és nagyon tetszik.

Igaz, van benne pár cringe rész, de összességében véve jó.

2021. dec. 30. 13:43
 14/16 anonim ***** válasza:
54%
Nem értem miért és ki pontozza le az embereket. Itt vélemény nyílvánítás van. Az az igazság, hogy minden vélemény jó válasz.
2021. dec. 30. 14:39
 15/16 anonim ***** válasza:
64%
Ezeket mind végignézettem és mindet utálom. Az eleje mindig jó és érdekes. aztán egy ponton mindig elbasszák, általában amiatt mert hogy a mangaka telerakja fillerekkel a második harmadot csak amiatt hogy több bevételt kapjon. Egyébként ha lenne gerincük és befejeznék ott a mangát ahol be kellene fejeződnie akkor valószínűleg a véleményem is jobb lenne róla
2021. dec. 30. 16:51
 16/16 A kérdező kommentje:

Lehetséges, hogy igazad van. Én nem értékelem túl sem a mangákat, sem az animéket; ha tetszik a sztori ötlet, és nézhető, jobban mondva élvezhető, akkor a hibáitól el tudok tekinteni. Bár teljesen jogos, amit írtál.

2021. dec. 30. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!