Ajánlanátok a Kaichou Wa Maid-Sama-t?
Figyelt kérdés
Eddig két animét láttam, mindkettő romantikus és vígjáték (Lovely Complex és Toradora). Mennyire lenne érdemes bele nézni?2021. dec. 28. 17:15
1/16 anonim válasza:
Én nagyon tudom ajánlani, nekem ez az egyik kedvenc romantikus vígjáték animém.
2/16 anonim válasza:
Romantikus / vígjáték kategóriában kiemelkedő. Szerintem nagyon szórakoztató és aranyos.
4/16 anonim válasza:
Nem különösebben. De a Lovely Complexet sem, szóval ha az tetszett, akkor attól, hogy nem jó, még ez is tetszhet.
5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat <3
2021. dec. 28. 19:59
6/16 anonim válasza:
Én amikor láttam nagy fan voltam. Minenképpen nézz bele.
7/16 anonim válasza:
Én 4x kezdtem bele és nem tudtam végig nézni,borzasztóan unalmas a dinamikája.
8/16 anonim válasza:
nekem az 1. animém volt és egyszerűen imádtam, mindenképpen ajánlom figyelmedbe
9/16 anonim válasza:
Igen, én szeretem. Neked is valószínűleg tetszene.
Bár én párszor agyfaszt kaptam közben, a közepénél tartottam amikor is pár hétig szüneteltettem.
De amúgy jó cucc, csak cringe.
Azért mindenesetre USUIIIII❤
10/16 D-Mano válasza:
A Kaichou wa maid sama-ba 2x kezdtem bele. Az első rész lapos és unalmas volt, de az alapsztori magában tetszett volna, ezért
másodjára csakazértis végigszenvedtem az 1. részt..... és a 2. résztől kezdve nem tudtam leállni vele. Szóval zsírkirály anime, csak a legeleje lapos. Mindenképpen ajánlom, ha szereted ezt a kategóriát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!