Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Higashikata Josuke megmentőlye...

Marsi Tamás kérdése:

Higashikata Josuke megmentőlye ki lehet? és miért szerepel a jojolionban is? nem értem hogy ez most hogy történt van nekem egy teóriám mangát még nem olvastam de szerintem josuke egy időutazó standdel jutott visza de akkor hogy kapott uj standet?

Figyelt kérdés
Valaki világositson már fel mi történt valójában

#anime #manga #Josuke #Ki mentette meg Josukét amikor kiskorában beteg volt
2021. dec. 23. 09:39
 1/5 anonim ***** válasza:
32%
Passz a jojo ma ha eléggé népszerűtlen itt az anime annál inkább népszerű!majd meg tudjunk
2021. dec. 23. 10:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Feltehetőleg a végső csatában jutott volna vissza Josuke abba az időbe, ahol (lehetséges), hogy saját magát mentette meg, de Araki, aki amúgy is arról ismert, hogy olyan memóriája van mint egy aranyhalnak, bevallotta, hogy elfelejtette, hogy beleírta ezt a részt, és a rajongók már csak a part 4 után tájékoztatták erről. Szóval nem, nem fogjuk "majd megtudni", feltehetőleg saját maga lett volna, de ez már valszeg soha nem fog kiderülni.
2021. dec. 23. 11:24
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
2 az durva akkor 😂😅pedig aztán nem is olyan hosszu a jojo széria…
2021. dec. 23. 11:26
 4/5 terminator9000 ***** válasza:
Igen ezvolt, hogy ő Josuke lett volna, de hogy most elfelejtette, vagy csak nemtudott semmi jót kitalálni és igy arra fogja hogy mivel Koichinek meséli mindezt Josuke ezért igy kepzelte el Koichi ahogy kinézett+ Josuke pontosan úgy akart kinézni mint ő
2021. dec. 23. 22:59
 5/5 anonim ***** válasza:

nem tudjuk. lehet, egy elkaszált sztoriív volt, lehet hogy nem, de igazából lényegtelen, az emberek néha kisegítenek idegeneket tiszta jóindulatból.

a jojoliont kicsit nehéz spoilermentesen megmagyarázni, de legyen elég annyi, hogy ez egy másik higashikata josuke :)

2021. dec. 24. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!